reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Nas i Maluszków

IMG445-1.jpg
a to kocyk dla dzidzi :-D

Załączniki

• IMG445-1.jpg
    IMG445-1.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Jagoda - Ty zakupoholiczko :-D
Miciurka - słodkie ubranka!:-)
Maciejka - uroczy kocyk!:tak:

Ja na razie nie wstydzę się brzucha a jak za miesiąc, dwa zacznie być "nieestetyczny" to proste - przewiąże się chustą albo założę top ;-)

Zakupy na całego.
Mnie osobiście odkryte brzuchy się nie podobają, tzn na zdjęciach , jakiś sesjach ok, ale tak na ulicy jak widzę ciężarną z odkrytym brzuchem to bardzo mi się to nie podoba, jednak to tylko moje zdanie a jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje.
Trochę żałuję ,że już nie mam tego sklepu z ubraniami ciążowymi, bo miałam dostęp do fajnych ubrań i ceny producenta.
Na razie jeszcze mieszczę się w swoje jeansy i leginso-spodni, ale za jakiś czas muszę pomyśleć, oglądałam z h&m dosyć fajne rurki, lub z Happymum - odzież ciążowa te mi się podobają, lubię takie Happy mum - Kate jeans

Zakupy na całego.
Mnie osobiście odkryte brzuchy się nie podobają, tzn na zdjęciach , jakiś sesjach ok, ale tak na ulicy jak widzę ciężarną z odkrytym brzuchem to bardzo mi się to nie podoba, jednak to tylko moje zdanie a jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje.
Trochę żałuję ,że już nie mam tego sklepu z ubraniami ciążowymi, bo miałam dostęp do fajnych ubrań i ceny producenta.
Na razie jeszcze mieszczę się w swoje jeansy i leginso-spodni, ale za jakiś czas muszę pomyśleć, oglądałam z h&m dosyć fajne rurki, lub z Happymum - odzież ciążowa te mi się podobają, lubię takie Happy mum - Kate jeans

Ja też nie lubie jak kobieta paraduje z odkrytym brzuchem :confused:
dziny extra ;)

beznazwy.png a to dresik dla córeczki z hm :)

Kamu ja mam dwie pary rurek z h&M i jestem zadowolona, w poprzedniej ciązy tez miałam i za dobrą kase je potem na allegro sprzedałam :)

Załączniki

• beznazwy.png
    beznazwy.png
    74,9 KB · Wyświetleń: 38
Te z h&m muszę sobie przymierzyć, a jak one mają tam regulacje? Ja też miałam fajne spodnie ciążowe w poprzedniej ciąży ale pożyczyłam i nie wiem co się z nimi dalej stało.
Madzik dresik przesłodki

Kamu - właśnie spodnie z h&m niestety nie mają już regulacji. W poprzedniej ciąży miałam bardzo fajne, regulowane poniżej tego materiałowego pasa na guziczki - tak, jak spodnie dla dzieci i to było super rozwiązanie. A teraz jak kupowałam to żadne spodnie w h&m już tej regulacji nie miały i te które kupiłam nie są tak fajne, jak te z poprzedniej ciąży, bo jednak trochę spadają mi z tyłka

reklama
Do góry