reklama
marzycielka81
Fanka BB :)
Maciejkaa ale słodkie cudo
Zakupy na całego.
Mnie osobiście odkryte brzuchy się nie podobają, tzn na zdjęciach , jakiś sesjach ok, ale tak na ulicy jak widzę ciężarną z odkrytym brzuchem to bardzo mi się to nie podoba, jednak to tylko moje zdanie a jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje.
Trochę żałuję ,że już nie mam tego sklepu z ubraniami ciążowymi, bo miałam dostęp do fajnych ubrań i ceny producenta.
Na razie jeszcze mieszczę się w swoje jeansy i leginso-spodni, ale za jakiś czas muszę pomyśleć, oglądałam z h&m dosyć fajne rurki, lub z Happymum - odzież ciążowa te mi się podobają, lubię takie Happy mum - Kate jeans
Mnie osobiście odkryte brzuchy się nie podobają, tzn na zdjęciach , jakiś sesjach ok, ale tak na ulicy jak widzę ciężarną z odkrytym brzuchem to bardzo mi się to nie podoba, jednak to tylko moje zdanie a jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje.
Trochę żałuję ,że już nie mam tego sklepu z ubraniami ciążowymi, bo miałam dostęp do fajnych ubrań i ceny producenta.
Na razie jeszcze mieszczę się w swoje jeansy i leginso-spodni, ale za jakiś czas muszę pomyśleć, oglądałam z h&m dosyć fajne rurki, lub z Happymum - odzież ciążowa te mi się podobają, lubię takie Happy mum - Kate jeans
Maciejkaa
Fanka BB :)
Zakupy na całego.
Ja też nie lubie jak kobieta paraduje z odkrytym brzuchem
dziny extra
M
madzik1980
Gość
Kamu - właśnie spodnie z h&m niestety nie mają już regulacji. W poprzedniej ciąży miałam bardzo fajne, regulowane poniżej tego materiałowego pasa na guziczki - tak, jak spodnie dla dzieci i to było super rozwiązanie. A teraz jak kupowałam to żadne spodnie w h&m już tej regulacji nie miały i te które kupiłam nie są tak fajne, jak te z poprzedniej ciąży, bo jednak trochę spadają mi z tyłka
reklama