reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Nas i Maluszków

reklama
kolory teczowe :D ja juz mam 3, bez(taki marmurek), i na zdjeciach grafitowa i teraz czerwien :)
sa zielone, czarne, niebieskie, granatowe...potem masz czarna w biale kropki i bez /granatowa w poprzeczne paski cienkie i grube
naprawde duuuuzy wybor :)

Basia...zobacz na zdjecie z avatara i na to wkleilam..po twarzy naprawdę widać haha..a byłam chudzinka, laseczka, płaski brzuszek super szczupłe nogi lol .jeszcze w październiku wazylam 54kg. Jak zaszlam 58kg ..A juz zaczynam do 70kg sie zblizac! Juz nie będę sie nad sobą rozczulac bo po porodzie obiecałyscie ze schudne :p poza tym kazda z was jak zalozy obcisla sukienkę,pasek, jakiś sweterek ewentualnie żeby ukryć boczki + jakies fajne buciki to tez będzie sexy mama na 100% zaraz wam założe kolejny wątek "sexy mama" i będziecie sie pokazywać z obcislych strojach haha bo każda z was ma teraz do tego super predyspozycje hehe

(Ale żeby nie było ze nie umiem przyjmować komplementow DZIĘKUJE BARDZO bo humor mi sie poprawił ^^ :cool:)

Ostatnia edycja:
IMG-20130325-00125.jpg a to pierwszy zakup dla mojej córeczki :)

IzaV -jak będę w Hm to sobie taką sprawię bo i u nas ma być niedługo cieplej :)

Załączniki

• IMG-20130325-00125.jpg
    IMG-20130325-00125.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 33
Iza - łał! Takie zdjęcia na fb dawaj! Super ta czerwona mini. Buty dla mnie samobójstwo :-D Ale ja się w baletkach nawet potykam :-D

Dziewczyny, fajne ciuszki dla dzieciaczków, ale Iza, bijesz wszystko na głowę! Czaaaadowo wyglądasz!!! Jakoś się obawiam, że u nas nie będzie takiego wyboru kolorów i deseni tych kiecek, ale jutro sprawdzę :)

reklama
Do góry