reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Nas i Maluszków

reklama
Maghdalena gdzieś Ty ją wypatrzyła... jakoś mi umknęła wczoraj :/. No i ja też nie mam absolutnie NIC dla dzidziola.

Cwietka dzięki za rady dla niedoświadczonych, a tekst o kotlecie co to głowy nie trzyma rozbawił mnie okrutnie:-D. A jak jesteśmy przy ubieraniu kotleta, to czy takie body rozpinane tylko w kroku są wygodne? Ja się na razie nastawiłam na takie zapinane po całości na boku, ale tych z napami tylko w kroku jest sporo i zwykle są tanie w kilkupakach, więc może jednak?

ja dla Lenki mam juz cała szafke zapełniona, ale jak dla mnie ciuchow nigdy cosć:-D

Gorzej ze w czerwcu biore slub cywilny i nie wiem gdzie znajde sukienke na wieloryba:-D:-D:-D

Madziasek ja nie mam pojecia, komunia jest podwójna bo idzie syn mojej siostry (chrześniak) i jej córa, więc wypada sie ubrać bardzo elegancko! kupię jakoś w kwietniu coś,a le kurde wszystko co przymierzam wygląda....dziwnie :p

Kupciusia - ja od początku używałam właśnie takich zwykłych body, rozpinanych w kroku i nie miałam problemów z ubieraniem mojego "kotleta":-D Są też takie bodziaki rozpinane po całości i niektórzy polecają je na początek, ja tam nie wiem co jest trudnego w ubraniu w zwykłe body:-p

reklama
Maghdalena super, ze to ten sklep, moze jeszcze znajde taka koszule jak Twoja;-) Domagi no wlasnie tego sie obawiam kurcze! Ze wszystko bedzie dziwne
:baffled:

Do góry