reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Nas i Maluszków

Kupciusia mi średnio szło na początku zakładanie normalnych bodziaków. Bałam sie, ze główkach kotletowi odpadnie ;-) Te rozpinane po całości/ kopertowe to było dla mnie wybawienie ;-)

reklama
W przyszłym tyg dostane mega pake z ciuszkami dla naszej córeczki :-)
Siostra pokazywała mi ciuszki na Skype...są prześliczneeeee :tak::tak::-):-):-):-)
Jak dostanę to wstawię zdjęcia ;-)

DSC_0055.jpg
nie mogłam się powstrzymać:)

All me na mnie również czekają ciuszki u sióstr, ale pozazdrościłam dziewczynom i musiałam coś kupić

Załączniki

• DSC_0055.jpg
    DSC_0055.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 44
zdjęcie 3 (6).jpg36303116956511e2a96422000a1fbc12_7.jpg
nie wiem czy widac dobrze buciki - taka ciemna oliwka :D duza platforma na calej dlugosci stopy, i lekko podwyzszona pod pieta, wiec super wysmuklaja nogi i sa badzo wygodne, ja uwielniam szpile, obcacy i platformy, im wieksze tym lepiej ;P - 14cm najlepiej hehe
no i moja sexy mini wsciekle czerwona (pod kolor pryszczykow na dekoldzie hahaha)

i jak sie przyjzycie troche morza widac na horyzoncie :p

(i ksiezyc w pelni na pierwszym planie! :elvis:)

Załączniki

• zdjęcie 3 (6).jpg
    zdjęcie 3 (6).jpg
    47,4 KB · Wyświetleń: 83
  • 36303116956511e2a96422000a1fbc12_7.jpg
    36303116956511e2a96422000a1fbc12_7.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 74
Ostatnia edycja:
Madziasek, śliczne. To niebieskie to piżamka? Słodziutkie.
IzaV, ty lasko, śliczna sukienka, a koturny super sexowne...Cała cudnie wyglądasz..a widok masz świetny:-)

reklama
Do góry