reklama
IzaVarsovie
Fanka BB :)
E
Eweli85
Gość
Moja Mum jak z nią wczoraj rozmawiałam już obkupuje naszego Jasia - dresy, spodnie i spioszki. Dresy już na 6 miesięcy ...ach ci dziadkowie. Dopiero poleciałą ( do Italii) i wraca za 3 miesiące - oby alizki nie musiała dokupować ;P
IzaVarsovie
Eweli, mam to samo!!! Obie babcie tylko przysyłają foty
)) mam już 30 body 0.0 1-6M i ok 10 par mini spodni, pizamki, spiworek, jakies zabawki...szok poprostu hehe dziadkowie kupili sobie już łóżeczko coby mały miał gdzie spać jak przyjedzie, czyste szaleństwo... W sumie zaraz cała wyprawka będzie skompletowana lol
pandora83
fajnie ja dziadkowie mają takie podejście
Moi się cieszą ale kupować nie pozwalają nawet mnie- Antek urodził się na początku kwietnia i jak w lutym jechaliśmy po wózek to moja mama się dziwiła że już i że przecież nie wiadomo co będzie, że o ubrankach i innych duperelach nawet nie wspomnę....

IzaVarsovie
fajnie ja dziadkowie mają takie podejścieMoi się cieszą ale kupować nie pozwalają nawet mnie- Antek urodził się na początku kwietnia i jak w lutym jechaliśmy po wózek to moja mama się dziwiła że już i że przecież nie wiadomo co będzie, że o ubrankach i innych duperelach nawet nie wspomnę....
z jednej strony sie nie dziwie, bo nasi rodzice moga byc jeszcze przyzwyczajeni do dawnych czasow, bez usg hehe moj dziadek tez sie zdziwil ze ja w kwietniu bede juz wybierac wozek (pewnie kupie dopiero w lato zeby gwarancja nie leciala). kiedys dziecko sie rodzilo i wybor byl tak maly ze nie trzeba bylo jedzic po sklepach- bo byly tylko 2- w dodatku z tym samym asortmentem, teraz jesli ktos chce skompletowac wyprawke tuz przed urodzeniem, to podziwiam ...szczegolnie w lato jak temperatura i cisnienie skoczy, to nie za bardzo mam ochote rodzic "na miescie" heh
pandora a ty powinnas zaczac kupowac kiedy bedziesz miala na to sile i ochote, bo w 3trym nigdy przeciez nic nie wiadomo, fakt ze pewnie wyprawke podstawowa pewnie juz masz bo Antosiu, ale przeciez kobieta w ciazy powinna spelniac swoje zachcianki (nie tylko zywieniowe) bo inaczej bedzie sfrustrowana
Ale Wam zazdroszczę tego szaleństwa dziadków :-) U mnie w pierwszej ciąży kupili kilka ciuszków, teraz pewnie nie będą mieć już takiej potrzeby. Ale u Was to pewnie będą pierwsi wnukowie?;-)
No i Iza, masz rację, że lepiej wcześniej wszystko ogarnąć. Ja tak zrobiłam w poprzedniej ciąży i dobrze wyszło, bo potem przez 2 miesiące głównie leżałam
No i Iza, masz rację, że lepiej wcześniej wszystko ogarnąć. Ja tak zrobiłam w poprzedniej ciąży i dobrze wyszło, bo potem przez 2 miesiące głównie leżałam
reklama
IzaVarsovie