reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla Nas i Maluszków

reklama
Jagoda super ciuszki, zwlaszcza te body z kotkiem:-)
Ja w niedziele bylam w Realu i tez kilka malych bobo-ciuszkow kupilam i jeszcze w H&M kolejne spodnie ciazowe.
Jak M. moj wroci z pracy to cyknie fotasy i sie pochwale;-)

Ostatnio zaszalałam na zaukpach. Kupiłam sobie spodnie, legginsy, dwie tuniki, dwie kiecki jedna 'normalna' a druga ciążowa, która jest bardzo szeroka (rozkloszowana) i chyba do końca ciąży nie będzie obcisła, kilka koszulek itp.

Kupiłam też pierwsze bodziaki w biało-zielone paski, wczoraj wieczorem siedziałam i płakałam jak je oglądałam, chyba pierwszy raz mnie takie emocje ciążowe dopadły...;-)

fibi piękne te rzeczy Sofija, niestety nie mają sklepu internetowego na tej stronie, ale mam nadzieję, że na innych stronach znajdę

Dzisiaj w Smyku oglądałam maluśkie ubranka...ach
Bardzo bym chciała już znać płec malucha :tak::tak:
:biggrin2:

Dziewczyny zobaczcie, moja siostra zwariowała mi przywiozła mi wczoraj wszystkie te ciuszki.. nie chcę wiedzieć, ile na to wydała :shocked2: 2013-03-01-034.jpg2013-03-01-035.jpg2013-03-01-036.jpg2013-03-01-037.jpg2013-03-01-038.jpg

Basia super ciuszki:-)

A oto moje ostatnie zakupy:

bobo-ciuszki, moglabym w sklepach z ubrankami dla maluszkow spedzac cale dnie hehe
DSC06912.jpg

No i zakupy dla mamusi;-)

DSC06909.jpg

reklama
Do góry