reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Nas i Maluszków

No to się nie dziwię, że szaleją :-) U nas to będzie trzeci dla moich rodziców i czwarty dla teściowej....więc szału nie ma :-D

reklama
wiem że pod koniec będzie kiepsko, i nie zamierzam czekać, właściwie to czekam tylko na następną wizytę-kiedy mam nadzieję poznam płeć i zacznę drobne zakupy:tak: U mnie niestety na drobiazgach się skończy bo dużo rzeczy już mam, oby tylko to nie był chłopak bo wtedy czeka mnie minimalne zakupowe szaleństwo:-D A tak serio to czy to będzie chłop czy dziołcha to nie zamierzam się powstrzymywać:-D
U mnie to 2 wnuk dla moich rodziców a trzeci dla teściów...Zresztą teściowie to raczej mało prezentowi- na palcach jednej ręki mogę wyliczyć prezenty które Antek od nich dostał, chociaż przepadają za nim:tak:

To ja pokażę moje weekendowe zakupy... 20130304_120231.jpg

basia89 A czy te buty w rzeczywistości są tak samo ładne jak na zdjęciu? Dla mnie to każde buty luźne w łydkach bo mam strasznie chude łydki :p

A u mnie było tak (Olka pierwsza wnusia) moja mama "szalała" i kupowała a teściowa nie kupowała nic ewentualnie dała banknot i kazała mi coś kupić bo jak mówiła "Ty sama wiesz co najlepiej jej potrzeba, a ja nie umiem kupować prezentów"

Zaczarowana - ciuszki super! :-)

Pandorka - u mnie zupełnie na serio jeśli będzie chłopak to mało będzie do kupowania, bo mam masę rzeczy po Jaśku. Za to jeśli się okaże, że dziewczynka.....:-) Nawet mój M ostatnio stwierdził, że jeśli to będzie baba to czekają nas wielkie wydatki na ubranka (oczywiście go uspokoiłam, że przecież będę kupować tylko to, co potrzebne ale już widzę jakbym zaczęła buszować w dziale z dziewczęcymi ubrankami:-D)

Ale szaleństwa!
Ja czekam na potwierdzenie płci, jadę do rodziców i robię ostry przegląd. Ale dużych zakupów chyba na razie nie będzie.
U nas moi rodzice raczej nic sami nie kupują. Mam nam najczęściej "oddawała" pieniądze jak już ja zrobiłam zakupy. Pytała, ile wydaliśmy i robiła przelew w tej kwocie na konto. Mi to odpowiada, bo sama najlepiej wiem, co moje dziecko potrzebuje. No i ta przyjemność z robienia zakupów ;-)
Teściowa miała ochotę kupować, ale jakoś się jej to udało wyperswadować ;-) Teraz czasem z jakimś ciuszkiem do Córóla wpada i ok - jedna sukienka na jakiś czas może być ;-)

A z tymi zakupami, że w trzecim trymestrze to już ciężko będzie, to nie przesadzajmy ;-) Przecież żyjemy w dobie Internetu ;-) A dzieciowych ubranek w wersji wysyłkowej jest kuuupa.

reklama
Dziewczyny, wczoraj znalazłam w New Yorkerze fajne spodnie. Oczywiście nie typowo ciążowe :-) Tregginsy, które wyglądają jak spodnie, mają kieszenie itp. W pasie mają gumkę (pod brzuchem, bo to biodrówki), która nie ciśnie jak w niektórych tego typu spodniach tylko jest luźna i dość rozciągliwa. Były w kolorze średniego jeansu i granatowe, wzięłam ciemne (chciałam jedne i drugie ale nie było rozmiaru). Na prawdę fajne, jakby któraś wybierała się tam na zakupy to polecam ;-)

własnie tez mam je z pierwszej ciązy, też byłam b,. zadowolona, niestety na razie są za luźne.

i ja sie musze zaopatrzyc bo juz zaczynają guziki uwierać...

agata
czy Ty już nosisz te legginsy i spodnie z all? godne polecenia? jakościowo ok? wygodne?

mam dżinsy z pasem ale są za duże, a obecne zaczynają uciskać i chyba przyjdzie mi kupic spodnie.Ale jedyne jakie mi sie podobały to były w HM bez pasa tylko z takimi szerokimi gumowymi zakładkami na brzuch, nie pamietam ile kosztowały ale pewnie majątek a ja chce zminimalizować koszty :p

Do góry