reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mamy i maleństwa

reklama
Ostatnia edycja:
Przypominam o stronie PromoBaby.pl - zebrane promocje z różnych marketów i sieci handlowych. Artykuły dziecięce oczywiście.

Proponuję jednocześnie, abyśmy wpisywały tu wszystkie promocje z artykułami dla niemowląt i dzieci (wyprzedaże ubrań, super ceny na pieluchy, promocje na żywność itp.), które uda nam się gdzieś dostrzec. Zarówno jeśli chodzi o sklepy stacjonarne jak i online. Często ktoś czegoś szuka, nie natrafi, a komuś innemu się uda i można skorzystać :-).

hej. jaki laktator elektryczny polecacie (jakiej firmy jaki model )
I na co zwrocic uwage przy wyborze??

Zastanawiam sie nad kupnem... Czy warto kupic? Uzywa sie go lepiej / duzo wygodniej niz reczny??

Ja mam laktator elektryczny aventu nie wiem jaki to model, dostalam od kolezanki. Chwale go sobie bo ma regulowana predkosc ciagniecia - samemu mozna dopasowac jak ma pracowac. Ma mozliwosc przelaczenia na baterie i mozna go zmienic na reczny - ale nie korzystam z tej opcji bo chyba bym sie zajechala - odviagam pokarm kilka razy dziennie

Mam Medelę mini electric, ma możliwość regulacji siły ssania i można go albo używać wpinając wtyczkę do kontaktu, albo na baterie. Przy pierwszym dziecku miałam ręczny z Canpolu- myślałam, że mi ręka odpadnie, więc zdecydowanie jestem zwolenniczką laktatorów elektrycznych. Jedyna wada Medeli (mnie ani córci nie przeszkadza), że dość głośno pracuje no i nie jest najtańszym laktatorem.

Ja mam elektryczny tomme tippee jest na prąd albo na baterie bardzo cichy ma 3poziomy sciagania sprawdzalam tto ok 250zł w pl kosztuje i mogę polecic z czysym sumieniem;) A z ręczny to nie wiem jak bo nigdy nie używałam :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Ja szukam ostatnio jakiś fajnych śpioszki dla synka :) i znalazłam coś takiego :
ngog1v.jpg

Proszę o opinie :) Jak wam się podobają ?? Można je kupic tutaj http://bejbusie.pl/oferta/spioszki-dla-dzieci.

Do góry