reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mamy i maleństwa

@Domi co do podpasek, to pamietaj ze w szpitalu bedziesz 2-3 dni, a polog bedzie trwal jakies 4-6tygodni, z czego tydzien pewnie macica bedzie sie oczyszczac i krew bedzie dosc dobrze leciala. Warto choc jedno opakowanie wielkich podpasek miec ;-) potem pewnie wkladki wystarcza ;-)

reklama
Dziewczyny no cudne fury :tak: Szkrabek cudniasty :-) z kolorem trafilas w dziesiatke , tylko caly czas zachodze w glowe ze Twoj tez ma eco skore i to w caloscii nie smierdzi a oj juz tyle wietrzony i jeszcze przed tymi zatokami czulam taki plastik ...hym chyba ze ten wech u mnie taki czuly :baffled:

Domi hymmm... ja jestem na 99% pewna ze Ty wszystko w szpitalu dostaniesz ..wlacznie z koszula itd. Takze jak masz cos kupowac to chyba juz na wyjscie do domu po porodzie.

Quchasia ajjjjjjjjjjjj swietny ten xlander w wersji spacerowej z tym srebrnym spiworkiem to juz calkiem wymiata .:-) Jaki kolor masz tej gondoli ...qrcze nie kojarze tego koloru.

Piotrusiowa sliczne lozeczko:tak: tak delikatnie . Co do wozka to sie nie wypowiadam bo kocham Bebetto :-D juz sie doczekac nie moge jak mala bedzie w srodku .

aaaa...tak wogole nie udalo mi sie oddac lozeczka do ikei juz za pozno bylo :-( Trudno , chociaz strassznie zaluje ze nie bede miala z szuflada..musi juz tak zostac

Ostatnia edycja:
Quchasia ajjjjjjjjjjjj swietny ten xlander w wersji spacerowej z tym srebrnym spiworkiem to juz calkiem wymiata .:-) Jaki kolor masz tej gondoli ...qrcze nie kojarze tego koloru.

Wiesz co gondola nie jest z wersji x-cite tylko jakiejś innej, ale pasuje do naszego. A kupiliśmy ją bo była o 50% taniej;) a kolor to szarość+ fuksja:)

Quchasia bardzo ladny:tak: ja sie chyba zainteresuje tez xlanderem spacerowym jak juz mala bedzie miala z rok . Mam w razie czego lekka spacerowke ala parasolka quinny zapp ale sie nie rozklada do spania :zawstydzona/y: Wiec z pewnoscia zainwestuje w cos *lekkiego na chwile obecna xlander to nr 1 :tak:

ten x-lander jest kubełkowy czy jak się to tam zwie- nie rozkłada się całkiem na płasko. A to ma swoich zwolenników jak i przeciwników:)

Hanka ostatnio też tak zrobiłam, ale jak wyszlo 400 zł i zweryfikowałam stan konta to musiałam kupić tylko to co niezbędne było hehe

reklama
Piekne te wasze furki dziewczyny:-D
Piotrusiowa piekne lozeczko:-)
Dostalam paczke i oprocz torby do szpitala pampersow i kosmetykow mam juz wszystko :happy::happy: a oto moje dzisiejsze zdobycze tylko ze zestaw do paznokici i wloskow kupilam juz wczesniej:-)

IMG_1298.jpg

1usa8u697dldaz22.png

f2w33e3kj54qow6s.png

Załączniki

• IMG_1298.jpg
    IMG_1298.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 84
Do góry