reklama
porannakawa
Fanka BB :)
Gosia25 cudny kombinezon :-) bardzo podobny mam upatrzony !
Dzsisiaj jedynie skusilam sie na sukieneczke , czekam na wyplate bo przez ta szkole juz tak poplynelismy ze hej . Wpadlam do H&M i dla chlopcow takie fajne ciuchy ...i przeceny ! Chlopaki moje obkupione i szczesliwe
Dzsisiaj jedynie skusilam sie na sukieneczke , czekam na wyplate bo przez ta szkole juz tak poplynelismy ze hej . Wpadlam do H&M i dla chlopcow takie fajne ciuchy ...i przeceny ! Chlopaki moje obkupione i szczesliwe
szkrabek powiem ci ze ten rozowy z czasem się nudzi mnie się podobają dzieczynki w czerwonym kolorze zolty itp. ale najwięcej ciuszków dla dziewczynek jest rozowych ale nie martw się może następnym razem będzie dziewczynka czego ci zycze:-):-)
.szkrabek
zozzolka - jak wchodzę do sklepu to widzę zwykle, że sekcja dla dziewczynek jest 2x większa niż dla chłopców... kurcze, na prawdę producenci by mogli się troszkę bardziej postarać jeżeli chodzi o ubrania dla chłopców. Dla dziewczyn cuda na kiju jak patrzę na wieszaki i półki, a dla chłopaków standard... chyba producenci zapominają, że ubrania nawet dla chłopców kupują kobiety
traktorzystka
Dziewczyny, może przyda się Wam taka informacja! Prenumeruję miesięcznik M jak mama i w najnowszym, wrześniowym numerze jest 20% rabatu na zakupy z działu dziecięcego w sklepach stacjonarnych w H&M.
Ostatnia edycja:
porannakawa
Qrde dziewczyny to chyba u mnie na odwrot jest w sklepach. Wczoraj bylam w HMie to pelno fajowych chlopiecych ciuchów od maluchow po starszaki a na dziewczynki wszystkie male rozmiwary wykupione dopiero cos fajnego od 74 mozna bylo dostac.
zozzolka
Ja duzo córce w pepko kupuje bo innych sieciowek nie ma w moim malym mieście, i w tej chwili jest tam taka kicha dla chłopców, sniochy tylko jeden wzor i same koszulki z dwa rodzaje spidenek na niemowlaka nic! :0
Nie wiem jak gatunkowo pieluchy te z pepko, chcialabym kupic wiecej kolorowych , biale mi bokiem wychodza już .
Ja to czuje sie dosc dziwnie ze bedemiec chlopca, nawet opisac tego uczucia nie umiem , ciesze sie ale takie niedowierzanie :0
Dzag ja teznie lubie jak sziewczynka ubranahestcala w roz taki ,,swinkowy,, , dlatego teraz dyzo ciuszkowmam takich unisex
Po niej
Nie wiem jak gatunkowo pieluchy te z pepko, chcialabym kupic wiecej kolorowych , biale mi bokiem wychodza już .
Ja to czuje sie dosc dziwnie ze bedemiec chlopca, nawet opisac tego uczucia nie umiem , ciesze sie ale takie niedowierzanie :0
Dzag ja teznie lubie jak sziewczynka ubranahestcala w roz taki ,,swinkowy,, , dlatego teraz dyzo ciuszkowmam takich unisex
Po niej
Ostatnia edycja:
reklama
olciastrzelce
zozolka ja tez czesto zagladam do pepco ale szczerze mowiac ostatnio przerzuciłam się na lumpki w pepco jest troche kiepsko z jakoscia a w takich mozna znalezc pełno ślicznych ciuszków i jak nie są zniszczone czy sprane to znaczy ze i dobrej jakości są no i ta pewność że nikt nie bedzie miec takich samych Ja te pierwsze ciuszki do szpitala kupuje nowe a reszte to już różnie. Ostatnio upolowałam w lumpkach pare ładnych ciuszków za grosze i lusterko do auta żeby widziec co robi maluch w foteliku jak jest tylem jak mi sie uda to dorzuce pare zdjec
swoja droga mi też już różowy wychodzi bokiem a łapie sie na tym że odruchowo siegam po ten kolor
swoja droga mi też już różowy wychodzi bokiem a łapie sie na tym że odruchowo siegam po ten kolor