reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mamy i maleństwa

Gosia 25 kombinezon cudooooo:):)

jak ja juz bym chciała mieć na 100% potwierdzone, że Ala w środku rośnie.. może w piątek na wizycie się uda;]

reklama
Gosia25 cudny kombinezon :-) bardzo podobny mam upatrzony ! :tak:

Dzsisiaj jedynie skusilam sie na sukieneczke , czekam na wyplate bo przez ta szkole juz tak poplynelismy ze hej . Wpadlam do H&M i dla chlopcow takie fajne ciuchy ...i przeceny :szok: ! Chlopaki moje obkupione i szczesliwe :tak:

szkrabek powiem ci ze ten rozowy z czasem się nudzi mnie się podobają dzieczynki w czerwonym kolorze zolty itp. ale najwięcej ciuszków dla dziewczynek jest rozowych :-p ale nie martw się może następnym razem będzie dziewczynka czego ci zycze:-):-)

Mi z koleji jak córka była mała podobaly sie bardziej ubranka chlopakowe, wybór byl większy, teraz jak chce cos kupic to wyczyszczone wszystko, chyba przewaga chlopakow w tym roku, choc na forum sporo dziewczynek.

zozzolka - jak wchodzę do sklepu to widzę zwykle, że sekcja dla dziewczynek jest 2x większa niż dla chłopców... kurcze, na prawdę producenci by mogli się troszkę bardziej postarać jeżeli chodzi o ubrania dla chłopców. Dla dziewczyn cuda na kiju jak patrzę na wieszaki i półki, a dla chłopaków standard... chyba producenci zapominają, że ubrania nawet dla chłopców kupują kobiety :-p

Qrde dziewczyny to chyba u mnie na odwrot jest :eek: w sklepach. Wczoraj bylam w HMie to pelno fajowych chlopiecych ciuchów od maluchow po starszaki a na dziewczynki wszystkie male rozmiwary wykupione dopiero cos fajnego od 74 mozna bylo dostac. :no:

Ja duzo córce w pepko kupuje bo innych sieciowek nie ma w moim malym mieście, i w tej chwili jest tam taka kicha dla chłopców, sniochy tylko jeden wzor i same koszulki z dwa rodzaje spidenek na niemowlaka nic! :0
Nie wiem jak gatunkowo pieluchy te z pepko, chcialabym kupic wiecej kolorowych , biale mi bokiem wychodza już :D.
Ja to czuje sie dosc dziwnie ze bedemiec chlopca, nawet opisac tego uczucia nie umiem :), ciesze sie ale takie niedowierzanie :0

Dzag ja teznie lubie jak sziewczynka ubranahestcala w roz taki ,,swinkowy,, :D, dlatego teraz dyzo ciuszkowmam takich unisex
Po niej

Ostatnia edycja:
reklama
zozolka ja tez czesto zagladam do pepco ale szczerze mowiac ostatnio przerzuciłam się na lumpki :) w pepco jest troche kiepsko z jakoscia a w takich mozna znalezc pełno ślicznych ciuszków i jak nie są zniszczone czy sprane to znaczy ze i dobrej jakości są :) no i ta pewność że nikt nie bedzie miec takich samych :) Ja te pierwsze ciuszki do szpitala kupuje nowe a reszte to już różnie. Ostatnio upolowałam w lumpkach pare ładnych ciuszków za grosze i lusterko do auta żeby widziec co robi maluch w foteliku jak jest tylem :) jak mi sie uda to dorzuce pare zdjec :)
swoja droga mi też już różowy wychodzi bokiem a łapie sie na tym że odruchowo siegam po ten kolor :)

Do góry