reklama
porannakawa
Fanka BB :)
Melisska32 swietne zakupy !!
Piotrusiowa jaki wozeczek kupiliscie? ..ja jeszcze miesiac i bede zamawiala nasz:-)
Wpadłam dzisiaj do lumpków finskich i pare ciuszkow kupilam :-) nie tylko rozowe..(*w razie czego ;-))sorki ze takie pogniecione ale jeszcze przed praniem i prasowaniem jedynie sukieneczke wypralam ale tez przed prasowaniem. SZkoda ze nie widac tej bialej bluzeczki lepiej , jest wyszywana , uwielbiam takie etniczne zeczy .Reszta juz w pralce wiec reszte fotek dodam pozniej. Co do kolorow ja lubie roz, liliowy , fioletowy, takze tym razem na rozu nie zamierzam oszczedzac
ps. Traktorzystka no to pojechalas kochana po calosci z iloscia :-)
Piotrusiowa jaki wozeczek kupiliscie? ..ja jeszcze miesiac i bede zamawiala nasz:-)
Wpadłam dzisiaj do lumpków finskich i pare ciuszkow kupilam :-) nie tylko rozowe..(*w razie czego ;-))sorki ze takie pogniecione ale jeszcze przed praniem i prasowaniem jedynie sukieneczke wypralam ale tez przed prasowaniem. SZkoda ze nie widac tej bialej bluzeczki lepiej , jest wyszywana , uwielbiam takie etniczne zeczy .Reszta juz w pralce wiec reszte fotek dodam pozniej. Co do kolorow ja lubie roz, liliowy , fioletowy, takze tym razem na rozu nie zamierzam oszczedzac
ps. Traktorzystka no to pojechalas kochana po calosci z iloscia :-)
Załączniki
Ostatnia edycja:
Domi_Polka
@porannakawa no piekne masz te ciuszki!!! Bo zaczne zazdroscic coreczek, za te róże, panterki i sukienusie
porannakawa
Domi_Polka teraz chlopca tez mozna tak cudnie ubrac jak nie jedna dziewczynke Jak moj najstarszy syn sie urodzil w sklepie byl tak marny wybor ze w sumie pol miasta mialo takie ciuchy Teraz szal pal i dla chlopczyka i dla malej babeczki
Piotrusiowa
Mamy o to taki wózek Wózki dziecięce BEBETTO - Nowoczesne wózki dziecięce - Producent wózków dziecięcych - - HOLLAND w kolorze W5. Stelaż biały, gondola biało-szaro-szara (taka jakby jasnoszara kratka i ciemny szary)
A jeszcze kupiłam poduszeczkę i kołderkę do wózka. Taką śliczną, wrzosową. Nie mogłam się powstrzymać :-)
A ciuszki macie przecudne. Moja mama uzbierała już pokaźną liczbę. Nasza Luizka ma już pół szafy
A jeszcze kupiłam poduszeczkę i kołderkę do wózka. Taką śliczną, wrzosową. Nie mogłam się powstrzymać :-)
A ciuszki macie przecudne. Moja mama uzbierała już pokaźną liczbę. Nasza Luizka ma już pół szafy
Ostatnia edycja:
Domi_Polka
@porannakawa no masz racje synus przynajmniej w przyszlosci nie bedzie mi podbieral ciuchow i kosmetykow
olciastrzelce
ojej jakie tu cuda ja całości na razie nie wrzuce bo czesc juz poprana a czesc nie i zaraz sobie rozgardiasz zrobie
Ja dzisiaj siadlam i z nudów zrobiłam taką zawieszke nad łóżeczko dla małej mąż się zachwyca ale mi sie wydaje że jest przecietna po prostu.. chyba jeszcze nad nia popracuje
Ja dzisiaj siadlam i z nudów zrobiłam taką zawieszke nad łóżeczko dla małej mąż się zachwyca ale mi sie wydaje że jest przecietna po prostu.. chyba jeszcze nad nia popracuje
traktorzystka
@Piotrusiowa "mój" wózek:-) My będziemy na niego polować na targach,które mają być pod koniec sierpnia w Wawie... może będzie jakaś obniżka :-)
Piotrusiowa
Traktorzystka - mąż wcześniej chciał inny wózek, ale nigdzie w stacjonarnych nie mogliśmy na niego trafić. Ja miałam kilka typów z Bebetto. Obejrzeliśmy wszystkie modele w realu. No i mąż zabujał się w Hollandzie. Fajne w nim jest np. to, że można złożyć spacerówkę razem ze stelażem, ale pewnie o tym wiesz ;-)
Na targach jest duża szansa, że będą w promocyjnych cenach :-) szkoda że u mnie w najbliższej okolicy nie ma żadnych. Z chęcią wybrałabym się po łóżeczko, pościelki i komodę.
Na targach jest duża szansa, że będą w promocyjnych cenach :-) szkoda że u mnie w najbliższej okolicy nie ma żadnych. Z chęcią wybrałabym się po łóżeczko, pościelki i komodę.
reklama