reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mamy i maleństwa

Gosia 25 kombinezon cudooooo:):)

jak ja juz bym chciała mieć na 100% potwierdzone, że Ala w środku rośnie.. może w piątek na wizycie się uda;]

reklama
Gosia25 cudny kombinezon :-) bardzo podobny mam upatrzony ! :tak:

Dzsisiaj jedynie skusilam sie na sukieneczke , czekam na wyplate bo przez ta szkole juz tak poplynelismy ze hej . Wpadlam do H&M i dla chlopcow takie fajne ciuchy ...i przeceny :szok: ! Chlopaki moje obkupione i szczesliwe :tak:

szkrabek powiem ci ze ten rozowy z czasem się nudzi mnie się podobają dzieczynki w czerwonym kolorze zolty itp. ale najwięcej ciuszków dla dziewczynek jest rozowych :-p ale nie martw się może następnym razem będzie dziewczynka czego ci zycze:-):-)

Mi z koleji jak córka była mała podobaly sie bardziej ubranka chlopakowe, wybór byl większy, teraz jak chce cos kupic to wyczyszczone wszystko, chyba przewaga chlopakow w tym roku, choc na forum sporo dziewczynek.

zozzolka - jak wchodzę do sklepu to widzę zwykle, że sekcja dla dziewczynek jest 2x większa niż dla chłopców... kurcze, na prawdę producenci by mogli się troszkę bardziej postarać jeżeli chodzi o ubrania dla chłopców. Dla dziewczyn cuda na kiju jak patrzę na wieszaki i półki, a dla chłopaków standard... chyba producenci zapominają, że ubrania nawet dla chłopców kupują kobiety :-p

Qrde dziewczyny to chyba u mnie na odwrot jest :eek: w sklepach. Wczoraj bylam w HMie to pelno fajowych chlopiecych ciuchów od maluchow po starszaki a na dziewczynki wszystkie male rozmiwary wykupione dopiero cos fajnego od 74 mozna bylo dostac. :no:

Ja duzo córce w pepko kupuje bo innych sieciowek nie ma w moim malym mieście, i w tej chwili jest tam taka kicha dla chłopców, sniochy tylko jeden wzor i same koszulki z dwa rodzaje spidenek na niemowlaka nic! :0
Nie wiem jak gatunkowo pieluchy te z pepko, chcialabym kupic wiecej kolorowych , biale mi bokiem wychodza już :D.
Ja to czuje sie dosc dziwnie ze bedemiec chlopca, nawet opisac tego uczucia nie umiem :), ciesze sie ale takie niedowierzanie :0

Dzag ja teznie lubie jak sziewczynka ubranahestcala w roz taki ,,swinkowy,, :D, dlatego teraz dyzo ciuszkowmam takich unisex
Po niej

Ostatnia edycja:
reklama
zozolka ja tez czesto zagladam do pepco ale szczerze mowiac ostatnio przerzuciłam się na lumpki :) w pepco jest troche kiepsko z jakoscia a w takich mozna znalezc pełno ślicznych ciuszków i jak nie są zniszczone czy sprane to znaczy ze i dobrej jakości są :) no i ta pewność że nikt nie bedzie miec takich samych :) Ja te pierwsze ciuszki do szpitala kupuje nowe a reszte to już różnie. Ostatnio upolowałam w lumpkach pare ładnych ciuszków za grosze i lusterko do auta żeby widziec co robi maluch w foteliku jak jest tylem :) jak mi sie uda to dorzuce pare zdjec :)
swoja droga mi też już różowy wychodzi bokiem a łapie sie na tym że odruchowo siegam po ten kolor :)

Do góry