reklama
Aż Wam zazdroszczę, że już macie chociaż część segregowania ciuchów za sobą. Jak sobie pomyślę, że mam ze 20 dużych worów (takich na śmieci ) z ciuchami i muszę je przytaszczyć do mieszkania i przebrać, to mi się słabo robi. Jesssuuu... Nawet tego nie mam gdzie dać w mieszkaniu
Piotrusiowa
Fanka BB :)
Ja nie będę mieć problemu z przebieraniem, odplamianiem i wątpliwościami co zostawić a co nie. Ciuszki póki co kupuje babcia i trzyma u siebie w domu. W ogóle wszystkie ciuszki będę kupować. Kuzynki jeszcze nie rodziły (jestem najstarsza z najbliższej rodziny), a koleżanki wydały wszystko innym mamusiom. Oczywiście nie mam zamiaru brać wszystkiego nowego. W lumpeksach jest dużo ładnych i słodkich ubranek :-)
zozzolka
Olciastrzelce moja córka ma identyczne body .
Ja wczoraj zrobilam selekcję tego co mam, wyszla cala szawka tak do rozmiaru 68. Reszta na strychu czeka, musze i tak dokupic typowo chłopięce śpiochy, kombinezon, bo mam dwa różowe :/, cos na wyjście ze szpitala i reszty nie potrzeba, jakas poszewke na kolderkę uszyje sama, pewno nowy różek.
Ja wczoraj zrobilam selekcję tego co mam, wyszla cala szawka tak do rozmiaru 68. Reszta na strychu czeka, musze i tak dokupic typowo chłopięce śpiochy, kombinezon, bo mam dwa różowe :/, cos na wyjście ze szpitala i reszty nie potrzeba, jakas poszewke na kolderkę uszyje sama, pewno nowy różek.
marcysiaa83
Moja Niunia dziś dostała od dziadków parę złotych na kompletowanie wyprawki, to mamuśka znowu zaszaleje i coś kupi Cieszę się jak głupia na samą myśl o ponownym buszowaniu po sklepach dla dzieci. Tyle lat na to czekałam....
ja dziewczyny kupiłam już wozek:-) od znajomej uzywala tylko 3miesiace wiec niewidac sladow użytkowania jestem happy jak male dziecko a dalam naprawdę mało i do tego kupiłam kombinezon mamas&papas beezowy z brązowymi kokardkami slodki i do tego po usg kupiłam śpioszki spodenkowe i bluzeczke do tego jak znajde więcej czasu to wkleje zdjęcia bo na razie mam gości i nie mam czasu usiasc i doczytać do końca i powklejac zdjęcia ale do wozka mam linka
Mothercare Xpedior 4 Wheel Pram & Pushchair Travel System (2015 Model)
tylko kolor mam colarowy robi się z tego spacerówka ale jak niunka podrośnie to kupie oddzielnie spacerowke ale i tak jest mega szczesliwa a ciuszki do 6miesiaca mam od siostry meza wszystko nowe bo miała mieć coreczke ale urodzil się 4ty synek wiec wszystko jest dla mnie i jade w niedziele odebrać:-) jzu się doczekać nie mogę wiec w pon powklejam zdjęcia pozdrawiam
Mothercare Xpedior 4 Wheel Pram & Pushchair Travel System (2015 Model)
tylko kolor mam colarowy robi się z tego spacerówka ale jak niunka podrośnie to kupie oddzielnie spacerowke ale i tak jest mega szczesliwa a ciuszki do 6miesiaca mam od siostry meza wszystko nowe bo miała mieć coreczke ale urodzil się 4ty synek wiec wszystko jest dla mnie i jade w niedziele odebrać:-) jzu się doczekać nie mogę wiec w pon powklejam zdjęcia pozdrawiam
Piotrusiowa
Korzystając z wolnego wybraliśmy się z mężem pooglądać wózki. U nas w mieście wybór kiepski, dlatego w czwartek, gdy już załatwimy sprawę kupna mieszkania pojedziemy do moich rodziców, a po drodze wstąpimy do większego miasta, by popatrzeć. Z tych co oglądaliśmy to mnie spodobał się Bebetto Vulcano, a mężowi Titan (jakiś polski producent, ale zapomniałam nazwy). Jednak póki co najbardziej podchodzi mi Bebetto Holland, Bebetto Silvia c-line (tutaj minusem są tylko 3 ciemne wersje kolorystyczne) no i Bebetto Torino (ten znowu piękne kolory, ale jeden z cięższych modeli).
marcysiaa83
Wczoraj zaszalałam Kupiłam kilka pieluch, recznik kąpielowy, śpiochy, kaftaniki, body, półśpiochy, pajace Nastepne zakupy pewnie dopiero we wrześniu bo kasa sie skończyła A mi nadal mało szperania w tych malutkich rzeczach
Upatrzyłam sobie w sklepie wózek. Jescze tylko mąż musi zaakceptować (choć powiedział, ze on sie przecież nie zna... Tak jakbym ja miała wiecej doświadczenia w tej kwestii ). Moze jeszcze sie nam cos odmieni do października, jak już bedziemy kupować, ale na razie bardzo bardzo podoba mi sie Adamex galactic w takim pieknym szaro-błękitnym kolorze.Zdjęcia w necie za grosz nie oddają koloru i w ogóle materiału z jakiego jest wykonany. Na żywo jest po prostu taki delikatny i cudny
Upatrzyłam sobie w sklepie wózek. Jescze tylko mąż musi zaakceptować (choć powiedział, ze on sie przecież nie zna... Tak jakbym ja miała wiecej doświadczenia w tej kwestii ). Moze jeszcze sie nam cos odmieni do października, jak już bedziemy kupować, ale na razie bardzo bardzo podoba mi sie Adamex galactic w takim pieknym szaro-błękitnym kolorze.Zdjęcia w necie za grosz nie oddają koloru i w ogóle materiału z jakiego jest wykonany. Na żywo jest po prostu taki delikatny i cudny
reklama