reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mamy i maleństwa

Blaszki?:-D ja wiem, że mam isofix tylko dlatego, że w jednym aucie mam etykietkę naszytą na fotel, a w drugim raz mi się zapaliła taka lampka na zegarach, gdy przypięłam fotelik mojej siostry. Chyba muszę później zobaczyć na czym polega ten bajer, bo na razie zachwycam się względami bezpieczeństwa, ale nie wiem co to tak właściwie jest:-p

reklama

Załączniki

• isofix.jpg
    6,9 KB · Wyświetleń: 50
  • isofix-6995459168639661240.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 58
Hey ja wyprawki polowe mam z glowy bo jak już wiem ze dziewczynka to meza siostra ma cala walize nowych ciuszków dla dziewcyznki bo miała być u niej ale okazało się w 6miesiacu ze będzie chłopak wiec wszystko zostawila i mowi ze dla mnnie da :-) a ciuszki sa tak piękne ze az buzia sama się smieje:-) ale pierwsze ubranko kupiłam sama zara po usg no bo pierwsze musi być od mamusi:-) jeszcze musze duuzo kupic ale to akurat przyjemna czynnosc:-):-)

Ja tez juz odkupilam ciuszki, dostalam kilka i w sumie wiecej nie ma sensu kupowac. Brakuje mi skapetek, bluzeczek i kombinezonu :) jak ja bym juz chciala grudzień :)

mnie też to ciekawi ile kompletów i w jakim rozmiarze szykujecie? słyszałam, ze do szpitala 5 kompletów i na po też 5 w rozmiarze 62 i większym. Ale niektórzy mówią, zeby kupić chociaż 3 w rozmiarze 56.

jakie sa wasze opinie?

reklama
Do góry