Quchasia zawsze mozesz kupic wozek z funkcja rozbuddowy ...tzn taki z ktorego z pojedynczego mozesz zrobic podwojny.
Mialam taki wozek, jak sie Colin urodzil Marcel mial 17 miesiecy . Dosyc drogi bo z fotelikiem i dodatkowymi bajerami wyszlo jakies 1200e.
Nazywa sie Icandy Pear jest jeszcze druga wersja Peach, pozniej sprzedalismy i qpilismy juz pojedynczy Mutsy ktorego nie polecam (Szkoda ze nie mamy watku zamknietego, to bym wkleila swoje prywatne zdjecia)
ale nasz wygladal tak samo - Zobacz załącznik 702503 Zobacz załącznik 702504
pojedynczo-podwojne sa rowniez- Britax , Bugaboo Donkey, BabyJoger .
kurcze drogie.. a tak jak mówię, że wiem jak będzie na 100% i nie chcę tak inwestować w ciemno..
quchasia ja ostatnio widuje coraz czesciej mamy z chusta w ktorej jest młodszy dzieciaczek a w spacerowce siedzi ten starszy tylko wiadomo ze to pewnie nie zawsze sie sprawdzi.
a bedzie któras z was nosiła w chuscie dziecko? ja na pewno ale dopiero na wiosne jak juz nie bedzie trzeba tych grubych kurtek czy kombinezonow nosic a wczesniej to moze tylko czasem w domu moj maz juz sie nauczyl wiazac i stwierdzil ze on tak bedzie nosic dziecko bo to jest super i wygodne i wogole on chce
kurcze, dobry pomysł, nie myślałam o takim rozwiązaniu w ogóle dzięki!! a co do chusty to chcę jak najbardziej, ale właśnie po sezonie "kurtkowym".