reklama
Ja tez po cc nie potrzebowałam wkładów poporodowych, choć jak już miałam to pierwsze dwa dni używałam Resztę zostawiłam w szpitalu. Wystarczyłyby podpaski zwykłe. Ale na wszelki wypadek teraz też kupiłam paczkę. Z tym, że teraz właśnie zwykłe podpaski też wezmę. Mam nadzieję, że tym razem nie spędzimy tak dużo czasu w szpitalu.
Ja moje dwie córki kąpałam na ławie w pokoju, przewijak będę miała na łóżeczku obok ława i wszystko pod ręką.
Jeśli chodzi o podkłady to sobie też kupiłam i majtki jednorazowe, w domu mam prawie same stringi i trudno wielką podpaskę w nich utrzymać, po cc też potrzebne są podpaski lub podkłady, macica szczególnie podczas karmienia oburza się i też przez jakiś czas występuje krwawienie.
Jeśli chodzi o podkłady to sobie też kupiłam i majtki jednorazowe, w domu mam prawie same stringi i trudno wielką podpaskę w nich utrzymać, po cc też potrzebne są podpaski lub podkłady, macica szczególnie podczas karmienia oburza się i też przez jakiś czas występuje krwawienie.
traktorzystka
Fanka BB :)
Ja znalazłam na FB stronkę z ciuszkami dla dzieci.
https://www.facebook.com/zagraniczn...0.1446546588./930985436993923/?type=3&theater
Wczoraj zamówiliśmy tą zeberkę. Dam Wam znać jak przyjdzie, czy są fajne w rzeczywistości czy tylko ładnie wygląda na zdjęciach
https://www.facebook.com/zagraniczn...0.1446546588./930985436993923/?type=3&theater
Wczoraj zamówiliśmy tą zeberkę. Dam Wam znać jak przyjdzie, czy są fajne w rzeczywistości czy tylko ładnie wygląda na zdjęciach
porannakawa
...a propo przewijaka to jestem wkurzona na swoj brak myslenia Zamowilam na ebayu przyszeddl wszystko pieknie tylko kuzwa on nie ejst sztywny Pamietam ze przy najstarszym synu mialam podobny i nie wiedzialam ze sa sztywne i miekkie a pisalo jak byk w opisie ...ehhh nie wiem co robic szkoda mi odsylac bo strace na przesylce ...nie wiem jakas dykte przykleic z nozkami czy co?
sorki za jakosc fotki
Traktorzystka kurcze fajne te pajace tylko uwazaj zeby to typowy "chinczyk" nie byl, cholera wie co oni za chemie tam pchaja.
sorki za jakosc fotki
Traktorzystka kurcze fajne te pajace tylko uwazaj zeby to typowy "chinczyk" nie byl, cholera wie co oni za chemie tam pchaja.
Załączniki
Ostatnia edycja:
.szkrabek
porannakawa - przewijak słodki . Ja bym na deskę go przymocowała i do tego wkręciła 4 nóżki - z pewnością dostaniesz w markecie budowlanym takie za grosze. No chyba, że nie chcecie się bawić w takie rzeczy, bo może przesyłka wyjdzie taniej niż ta decha z nóżkami + praca... musisz przekalkulować sobie.
reklama
Butelki Lovi aktywne ssanie bardzo wygodnie trzymają się w ręce. U starszej córki korzystałam z butelek firmy avent, bardzo szybko się zużywały, natomiast butelki Lovi są zdecydowanie lepszej jakości. Moja córka tylko z niej chce pić, smoczek idealnie dopasowuję się i przypomina sutek, nie wypluwa smoczka. Nie krztusi się.Wygodna w utrzymaniu czystości.Polecam.