reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mamy i maleństwa

reklama
Porannakawa, no to miałaś niespodziankę przy rozpakowaniu paczki :-D. A nie użyjesz nigdzie takiego miękkiego przewijaka? Choćby w łazience na blacie po kąpieli, czy jak będziesz na swoim łóżku przewijać? Zawsze też można przykleić z tyłu dechę tak jak mówisz. Albo klejem na gorąco albo klejem tapicerskim.

Szkrabek jade po deche :-D szkoda mi tego przewijaka ...wezme ze soba moze mi pomoga cos wymyslec w budowlano-wykonczeniowym :-D

Dzag
o faktycznie :-D dziekowka nie pomyslalam zeby to np sylikonem na goraco ...zobaczymy co mi powiedza w sklepie. Ja jestem taka dupowata ze szok ...moglam sie od razu skapnac ze ta przesylka cos za tania :-D

Ja tam lovi nie chce, leza nieuzywane butelkibo smoczkiem wolnym moje dziecie sie krztusilo, jak przechylilam wiedzialam czego, lalo sie ciurkiem, kupilam tylko smoczek bo byl ładny i ta wisienka dobra na poczatek jest.
Porannakawa nie wiedzialam ze takie miekkie tez sa :0.
Pewno decha i tasma dwustronna, kleje bym sobie darowala, bo nie wiem jak ze smrodkiem potem.

porannakawa - daj znać co Ci powiedzą w sklepie - dupowate jesteśmy wszystkie (w ciąży przynajmniej :-D) - ja też zamówiłam pościel za duża, niektóre z nas miały wpadki z praniem - także spoko - norma ;-)

Ja uwielbiam butelki Avent i gdybym nie dostała teraz dwóch darmowych Chicco to bym na pewno kupiła Avent. Wypróbuję te chicco i jak coś mi nie będzie pasować (bądź maluchowi) to kupuje w ciemno Aventu. :tak:

Ja butelki mam tommie tippe bo mialam przy Mai i jestem zadowolona bardzo:-D a jak niunce nie beda pasowac to wymienie na inne juz sie ni eprzejmuje takimi szczegolami :-p

Co do tego bidnego przewijaka to juz pisalam na ogolym ;-) ja sie juz tego nie tykam wroci Malz z pracy niech kabinuje. Wogole to mysle kiedy lozeczko zlozyc ,posciel itd... Mysle tak zaraz po 15 listopada ...zeby sie wysierdlo ..co myslicie? Bo wiem ze wiele z was ma juz zlozone...nie chce tez zeby za dlugo puste sie kurzylo :baffled:.

Co do butelek tomme tippe to mi nie przypadly do gustu wiecznie ten krazek w srodku odpadal :confused2: Avent jest swietny :-D teraz mam tez Aventu tylko z tej nowszej serii co jest smoczek w ksztalcie cyca :-D

aaa no i taki niemieci otulacz qpilam dzisiaj :-) i pare ciuchow jak to ja :sorry: sorki za jakosc itd ale ja nic prawie na ty fonie nie widze przez zbita szybke...czekam na Mikolaja i nowego fona :-D. IMG_20151104_160455.jpgIMG_20151104_160743 (1).jpgIMG_20151104_160914.jpgIMG_20151104_160827.jpg

Załączniki

• IMG_20151104_160455.jpg
    IMG_20151104_160455.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 70
  • IMG_20151104_160743 (1).jpg
    IMG_20151104_160743 (1).jpg
    15 KB · Wyświetleń: 68
  • IMG_20151104_160914.jpg
    IMG_20151104_160914.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 67
  • IMG_20151104_160827.jpg
    IMG_20151104_160827.jpg
    12,5 KB · Wyświetleń: 69
Porannakawa ale slicznosci kupilas:-) ja mam lozeczko rozlozone ale jeszcze materac w folii a posciel w szafie. Rozloze chyba pare dni przed terminem czyli w swieta lub zaraz po. A jak nie to maz to zrobi jak bede w szpitalu bo juz ma wszystko wyprane i wyprasowane wiec da rade;-)

reklama
Olcia qrcze chyba tez tak zrobie :tak: zlozymy lozeczko po 15stym a reszte tylko przymierze czy pasuje i schowam . Ja juz mam obsesje doslownie wszystkie nowe zeczy mi smierdza jak nie farba to jakas chemia .:eek:

Do góry