Dziewczyny wózki super!
Porannakawa - masz taki sam wózek, jaki my z mężem planowaliśmy kupić.Identyczne kolory
Tylko my chyba teraz nie do końca wiemy co chcemy. Wózek kupimy jakoś pod koniec października pewnie, wiec jeszcze chwila na przemyślenia jest
Zakupy, zakupy, zakupy.... Ech... Jak ja bym chciała wygrać w totka
Tyle pieknych rzeczy jest... ALe te ceny....
Ktoś wie do kiedy promocja w smyku -20%???? Bo zależy mi na kilku rzeczach, ale będe dopiero w Lublinie i w smyku przy okzaji w środe 30.09. Ciekawe czy sie załapie jeszcze....
Dzis kupiłam w rossmanie smoczki i butelkę Aventu... i sie załamałam... na allegro 50% tańsze takie same
Powiem Wam, że ja już sama nie wiem co kupować, jęsli chodzi o ubrabnka. No brakuje mi przede wszystkim kombinezonu i jakiegoś cieplejszego pajaca i śpiochów takich małych (bo mam tylko 2szt), ale co poza tym??? Chyba wyjdzie w trakcie...
A któraś z Was pytała o rożki bądź otulacze. Moja siostra urodziła dwa tgodnie temu i używa zarówno rożka, jak i otulacza bambusowego, czy tam muślinowego. Mówi, że Mała lepiej śpi jak jest zawinieta na ścisło.... Ja planuje kupic w Smyku są dwa otulacze muslinowe po coś około 60zł (na stronie smyka widziałam, ale jak bym była osobiscie w przyszłym tyg to bym kupiła w promocyjnej cenie...)
A co myslicie o kokonach? Też mają dobre opinie mamusiek.... ALe ta cena....