Cześć wszystkim
Porannakawa super bryka
też mi się wydaje, że możesz wózek wywietrzyć. Ja z racji tego, że mam wózek używany to prałam te części zdejmowane, ale też uważam, że Maluszki bezpośredniego kontaktu z samym wózkiem mieć nie będą właśnie przez to, że zima, będą śpiworki, kombinezoniki itd,...
Kreatorka woow
sporo tych ciuszków
My dziś byliśmy w meblowym, zamówiliśmy szafę i regał do pokoiku Malucha, mam nadzieję, że najpóźniej za miesiąc też będę mogła już ciuszki chować do szafek
W innym sklepie zamówiliśmy też łóżeczko, zdecydowaliśmy się na proste sosnowe łóżeczko z szufladą i wyjmowanymi szczebelkami. Niestety nie mam jak pokazać wam zdjęcia
Teraz rozpoczynam poszukiwanie materaca. A z takich drobiazgów to jeszcze trochę mam do zakupienia - a to dla siebie koszule do szpitala, dla Malucha butlę, nożyczki, szczotkę, pościel, jeszcze jeden kocyk i kosmetyki i pewnie jeszcze parę rzeczy, które już teraz do głowy mi nie przychodzą.
Jeśli chodzi o takie kosmetyki, to sama też raczej używam naturalnych zapachow dezodorantów. Perfum raczej przy maluszku też stosować nie będę, zresztą nawet teraz jak nie wychodzę do pracy to nie czuję potrzeby żeby się nimi psikać