reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mamy i maleństwa

reklama
A ja leczę się jednak z Bebetto Luca. Poczytałam opinie użytkowników i jakoś nie mam ochoty by wózek ściągał mi cały czas na lewo, albo żeby na krawężniku złamała się rama. :szok: Znowu jestem w punkcie wyjścia.

Wklejam Wam linka z opiniami użytkowników o różnych akcesoriach, sprzętach, w tym wózkach dziecięcych:

Produkty i akcesoria dla dzieci i dla mam - opinie, zdjęcia, testy, ranking

Melisska :szok: no co Ty ! Ja wszedzie slysze tylko same dobre opinie o nim, nawet bliska kolezanka mi suszy ciagle glowe zebym bebetto brala.Chyba ze tylko ten luca taki pechowy.

auliya jakby byl bialy to bym rwala ten wozek ze hej. Kochana powiedz mi czemu znajoma go sprzedaje? Byla z niego zadowolona ?

To kwietniówka z zeszłego roku, mała jej chyba wyrosła i tyle - teraz wrzuciła linka na FB to wam podałam. Podpytam bo faktycznie nie wpadłam na to że przecież to ważniejsze niż sam wózek.

Porannakawa chyba tylko Luca taka pechowa bo Vulcano z tego co widzę ma dobre opinie, Holland też (chociaż mało o nim znalazłam). Bardzo mi się wózki Bebetto podobają i żal mi strasznie tej Luci, ale ważniejsze od wyglądu jest dla mnie jednak bezpieczeństwo dziecka i jakiś komfort użytkowania.

Teraz zastanawiam się nad takim:

Świat Dziecka | Baby Design 3w1 Lupo Comfort New + Maxi Cosi Citi + GRATISY

albo

..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2015 - sklep internetowy: Riko NANO (3w1) wózek głęboko-spacerowy + fotelik samochodowy z torbą, folią p/deszczową i moskitierą

ale raz, że cena idzie mocno w górę, (a mimo wszystko nie planowałam kupować wózka), dwa trochę się obawiam, że przy tak ciężkiej wersji spacerowej szybko będę maluszka przesadzać do lekkiej spacerówki co mi się przydarzyło przy starszym synku (ale sam wózek ważył 18kg). No i tu pytanie czy opłaca się wydać jakieś 1600-1700zł dla kilku miesięcy używania gondoli i fotelika samochodowego?
Jestem w kropce....

tako.jpgmelisska mi też się ten riko podobał ale ma sporo złych opini.
Ja ostatecznie zdecydowałam się na tako moonlight omega chociaz jest ciezki to wlasciwie mi to nie przeszkadza jakos bardzo bo mam winde w bloku wiec nosic nie bede musiała. Mamytylko wątpliwości co do koloru bo te co mi się podobaja to mój małz twierdzi że jak bedzie chlopiec to nie beda pasowac. Co wy o nim myślicie?

Załączniki

• tako.jpg
    tako.jpg
    41,4 KB · Wyświetleń: 204
reklama
Olcia, na mój gust kolor jest bardzo odpowiedni dla chłopca. I ja akurat właśnie takie lubię. Nie niebieskie dla chłopaków i różowe dla dziewczynek. Ja sama bym taki beżowy mogła mieć dla syna bez problemu. Jedyny minus dla mnie - że szybciej widać ubrudzone :-p. Jeszcze pół biedy budka jasna. Ale jak wygląda siedzenie spacerówki? Też takie jaśniutkie? Bo z tym to już kłopot...
Ja kupowałam brązowy, taki czekoladowy, z białymi lamówkami, z myślą o tym, że drugie dziecko może być dziewczynką i też będzie pasowało :tak:.

Do góry