reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

dziewczyny zastanawiam sie czy nie kupić takiej lampki.. najbardziej podoba mi się księżyc.
IKEA Lampa ścienna SMILA lampka nocna dla dzieci (1255304234) - Aukcje internetowe Allegro

co mama, to opinia ;)
Aniu osobiście, zdecydowanie odradzam, ja miałam księżyc, daje bardzo brzydkie swiatło, dla mnie ponure
a nie można dać mocniejszej żarówki, bo się ten platik topi
jak masz, gdzie postawić, to polecam stojące lampki:)

ja zakupiłam zakładaną na łóżeczko Brevi - Lampka nocna z pozytywką i projektorem | Pokoik dziecięcy | Oświetlenie, akcesoria | BabyClub -Avent | Laktator | Artykuły dla niemowląt | sklep dla dzieci | Monitor oddechu | Medela

reklama
Ja kupię zwykłą lampkę nocną i położę na półce przy łóżeczku by w nocy przy karmieniu czy zmianie pieluszki nie razić maluszka głównym,mocnym światłem...

ania_ch0 ja tez mialam ksiezyc i gwiazdki i konika morskiego z ikei,przyznam ,ze dopiero sciagnełam teraz przy remoncie,ale Julia korzystala z tych lampek jak sie bała w nocy.słuzyły jej 5 lat.najfajniej swieciły te gwiazdki niebieskie.kameralne światło dawały w nocy,takie niezbyt intensywne.

ania_ch- ja mam tą biedronkę czy co to tam jest za owad:) i daje bardzo fajne światło, takie delikatne. Wszystko zalezy też od tego jaką żarówkę zamontujesz do niej.

pomózcie proszę!!!
mam przewijak z ikei drewniany ale nakładka jest z jakiegoś okropnego czegoś - nadmuchiwane coś. Czy wiecie lub możecie doradzić gdzie kupić usztywniany przewijak wymiary 70x50 cm. (cenowo normalnie)

z gory dzieki

Witajcie dziewczyny :-)
My z M jedziemy dziś po ostatnie zakupy a mianowicie po materacyk do łóżeczka.
Jeszcze tylko muszę kupić pościel na zmianę ale to zamówię z allegro bo mam już upatrzoną :tak:
No i jeden wypad do apteki po majtki poporodowe, sól fizjologiczną i aspirator do noska i wyprawka będzie kompletna :-D

Tak, znam tę nakładkę, jest okropna ;). 70 na 50 to klasyczny przewijak, proponuję poszukać na Allegro, jest tam bardzo dużo wzorów i z różem i z niebieskim. Bierz tylko usztywniony, ja też mam komodę z przewijakiem i początkowo chciałam kupić nieusztywniany, ale jak zobaczyłam w sklepie taki flakowaty, to stwierdziłam, że lepiej zapłacić więcej i kupić usztywniony.

reklama
Do góry