reklama
kasiazar
Fanka BB :)
A ja dzis dostałam avizo z poczty ze mam list polecony do odebrania a ze nie lubie takich rzeczy bo to zawsze z urzędów cos przychodzi cały dzien miałam popsuty. Po 17;00 wybrałam sie na poczte aby to odebrac a pani przynosi taka malutką paczuszke. Byłam niezle zdziwiona bo co to i po co Na pieczątce nazwa Allegro... Otworzyłam a tam pas ciażowy koloru czarnego z małymi stopkami ) Nie podpisane , ale domyślam sie ze od kuzynki której to ostatnio pokazywałam . Ale mi niespodzianke zrobiła! I teraz mam pas ciązowy jak na listopadową mamusie przystało
Mam pytanie do dziewczyn z Warszawy i okolic. Gdzie można kupić fajne ciuszki ciążowe?
Wczoraj prawie się załamałam. Musiałam kupic dżinsy bo przestałam się już mieścić. Pojechaliśmy do Arkadii, ani jednego sklepu z ubraniami ciążowymi, w H&M rozmiary zaczynały się od 40, w C&A był rozmiar 36 ale wyglądał jak minimum 40. W Tarasach w Nivenie wszystkie spodnie jakoś dziwnie na mnie leżały, w końcu kupiłam w Mothercare ale nie powiem, żebym była zachwycona. Co pawda sa bardzo wygodne ale trochę rozszerzane u dołu, a ja takich nie lubię.
W internecie są świetne rzczy ale bez mierzenia nie kupię :-(
Wczoraj prawie się załamałam. Musiałam kupic dżinsy bo przestałam się już mieścić. Pojechaliśmy do Arkadii, ani jednego sklepu z ubraniami ciążowymi, w H&M rozmiary zaczynały się od 40, w C&A był rozmiar 36 ale wyglądał jak minimum 40. W Tarasach w Nivenie wszystkie spodnie jakoś dziwnie na mnie leżały, w końcu kupiłam w Mothercare ale nie powiem, żebym była zachwycona. Co pawda sa bardzo wygodne ale trochę rozszerzane u dołu, a ja takich nie lubię.
W internecie są świetne rzczy ale bez mierzenia nie kupię :-(
Mysza84
Eee gdzie tam jeszcze... ;-)Mysza swietna mata, kolejny fajny zakup, niedlugo bedziesz miala cala wyprawke
Wczoraj zakupiłam na allegro dres :-) udało się go wylicytować za groszę NOWY KAPITALNY MODNY DRES FITNESS L (1007298892) - Aukcje internetowe Allegro
Inez ja kupiłam 3 pary spodni na allegro i jestem bardzo zadowolona, co do rozmiaru to w jednym przypadku musiałam wymienić na mniejsze, ale nie było z tym żadnego problemu. Zwrot też jest możliwy.
Poszukaj może na Odzież ciążowa, ubrania, sukienki i spodnie ciążowe, biustonosz do karmienia - sklep Sesile.pl z jakiej firmy by CI pasowały a później poszukaj gdzie mają sklep.
Inez79 - ja wprawdzie jestem z Wawy, ale zakupy ciążowe cały czas odkładam z powodu fatalnego samopoczucia ...
Mam w planach odwiedzenie Galerii Mokotów - mam tam blisko i są tam ze 2-3 sklepy z ubraniami ciążowymi, jakiś sklep jest też w Galerii Ursynów... Mam też w planie wyjazd do Wola Parku do Happy Mum, bardzo mi się te ubrania w internecie podobają
Mam w planach odwiedzenie Galerii Mokotów - mam tam blisko i są tam ze 2-3 sklepy z ubraniami ciążowymi, jakiś sklep jest też w Galerii Ursynów... Mam też w planie wyjazd do Wola Parku do Happy Mum, bardzo mi się te ubrania w internecie podobają
paulinka109
dziewczynki znalazłam prześliczną sukienke - tuniczkę na allegro Ja jestem nią ZACHWYCONA i juz zamówiłam
SUKIENKA CIĄŻOWA TUNIKA NA CIĄŻĘ (0156) 19.90 (1012757690) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
http://moda.allegro.pl/item1007793831_promocja_nowosc_tunika_dekolt_wiosna_gratis_0130.html
SUKIENKA CIĄŻOWA TUNIKA NA CIĄŻĘ (0156) 19.90 (1012757690) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
http://moda.allegro.pl/item1007793831_promocja_nowosc_tunika_dekolt_wiosna_gratis_0130.html
Ostatnia edycja:
Mysza84
Ja wczoraj w HappyMum kupiłam sobie taki wiżany kopertowo sweterek :-) ale generalnie dla mnie odzież z tej firmy jest średniej jakości...szczególnie sukienki. Szukałam jakiejś na wesele i w necie wyglądają super a w rzeczywistości to materiał tragicczny.
Paulink0 przy Towim biuście to pięknie będą te sukieneczki wyglądać :-)
KasiaB te sklepy w Galerii Mokotów dla ciążówek to jakiej firmy ?
Paulink0 przy Towim biuście to pięknie będą te sukieneczki wyglądać :-)
KasiaB te sklepy w Galerii Mokotów dla ciążówek to jakiej firmy ?
reklama
Ja wczoraj w HappyMum kupiłam sobie taki wiżany kopertowo sweterek :-) ale generalnie dla mnie odzież z tej firmy jest średniej jakości...szczególnie sukienki. Szukałam jakiejś na wesele i w necie wyglądają super a w rzeczywistości to materiał tragicczny.
Oj, szkoda - ja też mam wesele (a nawet dwa) w tym roku, i chciałam sobie kupić tę sukienkę Happy Mum... :-(
Mysza, jak znajdziesz coś fajnego to dasz znać? :-)