Ja niebawem będę musiała zaopatrzyc się w spodnie ciążowe, bo po pierwszej ciąży chyba szybciej urośnie mi brzuszek...Juz teraz wydaje mi się, że trochę mnie spodnie uciskąją... Z poprzedniej ciąży zostało mi kilka spódniczek, ale wtedy ciąza przypadła na okres jesienno-zimowy, a teraz przypadnie raczej na letni więc będzie całkowita wymiana garderoby...W sumie bardzo mnie to cieszy, bo okropnie mi się podobają ciuszki ciązowe letnie
reklama
Mysza84
Fanka BB :)
W Arkadii w Warszawie.
Duży wybór spodni jest też w C&A, ale są drogie - 159 PLN.
Swoją drogą zastanawiam się, które jeszcze sklepy tego typu mają kolekcje maternity. Znacie może?
Dzięki. Będę w Wawie w czwartek jak pojadę do ginka to zaglądnę do arkadii bo patrzyłam na ich stronie i mi się kilka rzeczy spodobało ;-)
H&M ma jeszcze kolekcję H&M mama.
I zamówiłam dzisiaj te galoty http://www.allegro.pl/show_item.php?item=949072000 jak przyjdą to dam znać czy godne polecenia. Kupiłam już kilka rzeczy u tego sprzedającego i były super więc mam nadzieję że ten pogląd zostanie zachowany.
Ostatnia edycja:
Mysza84
Moze to troche wczesnie, ale nie moglam sie powstrzymac
CUDNE!!! I takie uniwersalne
Elzu
Moze to nie watek na to.. ale chyba nie bede chciala wiedziec czy chlopiec czy dziewczynka, chce miec niespodzianke.. a jeszcze jakby mi maz powiedzial przy porodzie to w ogole byloby super , a do tego wszelkie zakupy dzieciaczkowe beda uniwersalne to pozniej moga sie przydac innym dzieciom (moim albo w rodzince). Co myslicie?
Mysza84
Moze to nie watek na to.. ale chyba nie bede chciala wiedziec czy chlopiec czy dziewczynka, chce miec niespodzianke.. a jeszcze jakby mi maz powiedzial przy porodzie to w ogole byloby super , a do tego wszelkie zakupy dzieciaczkowe beda uniwersalne to pozniej moga sie przydac innym dzieciom (moim albo w rodzince). Co myslicie?
No ja to się już nie mogę doczekać żeby dowiedzieć się kto mi tam w brzuszku siedzi...więc z zakupami wstrzymuję się tylko do tego czasu. Jakoś nie widzę sensu żeby czekać do dnia porodu z informacją o płci.
Elzu Słodziutkie te śpiochy. Nie dziwię się, że się nie powstrzymałaś.
A co do płci dziecka...podziwiam... ja jestem raczej w gorącej wodzie kąpana i jeśli wszystko będzie dobrze to będę chciała znać płeć jak najszybciej. Mam wrażenie, że będzie to dziewczynka. Natomiast M. twierdzi, że "ustrzelił" chłopaka.
A co do płci dziecka...podziwiam... ja jestem raczej w gorącej wodzie kąpana i jeśli wszystko będzie dobrze to będę chciała znać płeć jak najszybciej. Mam wrażenie, że będzie to dziewczynka. Natomiast M. twierdzi, że "ustrzelił" chłopaka.
L
Lila001
Gość
Ladniutkie te spioszki ja narazie sie powstrzymuje od kupowania ubranek a co do plci to ja tez chciala bym jak najszybciej znac:-) chociaz moj M przekonany jest ze bedzie to dziewczynka hehe ostatnio jak przechodzilismy obok wystawy sklepu z dzieciecymi ubrankami i wisial taki fajny zestaw dla chlopca to tylko sie skrzywil i powiedzial no ale przeciez to dla chlopca heh
reklama
Witam!
Ja już kupiłam pierwsze ciążowe spodnie:-),jakie wygodne:-)
Jakby ktoś chciał kupić internetowo jeansy C&A Yessica to radzę kupić przynajmniej o rozmiar mniejsze.
Przed ciążą nosiłam 38/40 a te musiałam kupić 36 bo są naprawdę duże.
Ja już kupiłam pierwsze ciążowe spodnie:-),jakie wygodne:-)
Jakby ktoś chciał kupić internetowo jeansy C&A Yessica to radzę kupić przynajmniej o rozmiar mniejsze.
Przed ciążą nosiłam 38/40 a te musiałam kupić 36 bo są naprawdę duże.