reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy dla mamy i maleństwa

Madzia a jestes pewna ze z łóżeczkiem jest wszystko ok?? Nie chce Cię straszyć ale moje łóżeczko które dostałam było używane 3 miesiace od nowosci i potem złożone i schowane i leżało w domu, i każdy myślal ze jest w takim stanie jak było chowane wiec idealnym, a tutaj bach okazało sie ze tak nie jest. Wlazł grzyb na łóżeczko, kazdy byl zdziwiony bo grzyba nie ma nigdzie w domu.

o rany Violett trochę mnie nastraszyłaś. teoretycznie łożeczko było dobrze zabezpieczone, stało właśnie w domku. ale w piatek mąż ma pierwszą zmianę, więc złożymy łóżeczko. zobaczymy czy wszystko ok.

reklama
Madzia przepraszam, nie chcialam Cie nastraszyc ale wiem po sobie. Nasze tez bylo dobrze zabezpieczone a jednak. I dlatego czekal nas nowy zakup z czego nie bylam bardzo zadowolona, bo pieniazki mialy isc na owieczke z mijacym serduszkiem a poszly na lozeczko. Ale mam nadzieje ze z Twoim jest wszytsko ok ):

a propos owieczki to miałam ją kupić, ale poczytałam opinie wielu mam, że na ich dzieci ta owieczka nie działała i teraz sama nie wiem ;/

Hmm bo to chba naprawde zalzy od dzieciaczka. Ale chyba i tak ja zakupie pomimo tego ze musielismy kupic lozeczko heh. Jakos cieżko mi oszczedzac na Amelci :)

My mamy owieczke, nie wiem czy sie sprawdzi, ale po pierwsze chcemy sprobowac i tak jak pisze Violet ciezko oszczedzac na swoim dzieciaczku ;)

Ja mam pieska z tej serii i ciekawa jestem jak podziała na Leosia :-) Mnie cały czas został ten nieszczęsny dywan i firanki :-( I cały czas nie mam swojego typu...

Jeśli jesteśmy w temcie usypiających gadzetów to moja teściówka przywiezie mi płytkę z takimi dźwiękami, odgłosami jakie niby dzidzia słyszy w brzuszku. Słyszałam, ze to fajnie uspokaja dziecko i usypia. Tylko oczywiście wszystko z umiarem :-). Bo jak synalek podrośnie to może się okazać, że bez płyty nie uśnie :-)

reklama
A ja już chyba wszystko co trzeba do szpitala mam. Nawet wczoraj klapki pod prysznic zakupiłam.
Nie mamy tylko skończonego pokoiku dla Michasia ale na początku i tak będzie z nami w sypialni więc już tak się sie stresuję żeby pokoik skończyć. Najważniejsze żeby go pomalować przed dzidziusiem żeby potem farbą nie śmierdziało. A dokupić dywanik, firanki, jakąś narzutę na duże łóżko to można i potem.
A ostatnio spodobały mi się takie rzeczy:
DYWAN DZIECIĘCY DISNEY AKRYL 100x150cm! DYWANY! (1264421376) - Aukcje internetowe Allegro
Nowoczesna aranżacja OKIEN DZIECIĘCYCH 250x220 (1270346591) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry