reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

Sezon przedświąteczny w pełni
Ozdoby recznie robione - oryginalne cudeńka ...
MamaSprzeda.pl - Świąteczny Bazarek / Ozdoby świąteczne

Zabawki Dumel i Fisher Price taniej niż na allegro !!!
MamaSprzeda.pl

i Wielka świąteczna akcja z DUŻYM SERDUSZKIEM z której dochód zostanie przeznaczony na dofinansowanie ośrodka dla dzieci niepełnosprawnych
MamaSprzeda.pl - Świąteczny Bazarek / Moje Pierwsze Święta
10451851_913198728697759_1944828996716586396_n.jpg

reklama
Vani my model mamy upatrzony tylko nie możemy się zdecydować na kolor a na pewno też nie będziemy brać z wystawy tylko zamawiac ale w tym tyg m mówił ze podjedziemy i pooglądamy te 2 kolory bądź chociaż 1 i zapytamy jaka jest realizacja, i jak faktycznie też taka długa to kupimy

Ladyli pamiętaj, że przy zamówieniu płaci się tylko zaliczkę, więc spokojnie dziadki mogą resztę dopłacić później, przy odbiorze;P
Ja właśnie przeżyłam szok, facet w sklepie zapewniał mnie, że na wózek min 2 tyg i że będziemy mieć szczęście jeśli będzie przed świętami bo ma być przestój później. I dlatego zamówiliśmy bo też chcieliśmy przed świętami samymi. A tu niespodzianka, bo telefon dziś, że wózek już jest:szok::p
Cieszę się, choć kurcze to trochę wcześnie jak na moje potrzeby:)

Ladyli pamiętaj, że przy zamówieniu płaci się tylko zaliczkę, więc spokojnie dziadki mogą resztę dopłacić później, przy odbiorze;P
Ja właśnie przeżyłam szok, facet w sklepie zapewniał mnie, że na wózek min 2 tyg i że będziemy mieć szczęście jeśli będzie przed świętami bo ma być przestój później. I dlatego zamówiliśmy bo też chcieliśmy przed świętami samymi. A tu niespodzianka, bo telefon dziś, że wózek już jest:szok::p
Cieszę się, choć kurcze to trochę wcześnie jak na moje potrzeby:)

oooo to super :-) my dla OLi tez zamawialismy wozek i czekalismy na niego 6 tyg, bo było to na koniec roku. a jak go odebralismy to... kot w nim kilka rajdow po domu zaliczył, bo K. zawieszenie testował :-)

zreszta kot uwielbiał zawsze rzeczy Oli i wykozystuje kazda chwile nieuwagi i leci w jej pielesze :-) jak go wyganiam a Ona go oklada jeszcze kocysiami... taka kocio-ludzka symbioza :-)

Drago brakowalo Nam tu Ciebie i Twoich cudownych kipiacych smiechem postow :D
Swoja droga, to Mila jako pierwsza jezdzila w swoim wozku, ale kiedys jechalam na zakupy na rynek i wywiozlam babci kota, ktory siedzial w torbie pod wozkiem haha
Jeszcze opier.. dostalam, ze kot mogl sie zgubic ahahaha

Drago to tak właśnie jest. Jakbym zamówiła przed świętami tak jak chciałam to pewnie bym czekala 6 tyg. A że nam się nie spieszyło i powiedzieliśmy że nawet za miesiąc może być to przyszedł po 4dniach:)
Kota nie mam więc wózek testować będą misie;)

Drago to tak właśnie jest. Jakbym zamówiła przed świętami tak jak chciałam to pewnie bym czekala 6 tyg. A że nam się nie spieszyło i powiedzieliśmy że nawet za miesiąc może być to przyszedł po 4dniach:)
Kota nie mam więc wózek testować będą misie;)

Jakbys chciała to Ci moge kota na testy wypozyczyc - co prawda podrózowac nie znosi, ale jak go dobrze styropianem w kartonie obłoze to moze nie bedzie tak mocno kurierowi darł ryja :-) oddasz kiedy bedziesz mogła :-D

reklama
Do góry