reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

Ewcia heheheehe jakcja lubie kotki :))))) szkoda ze nie moge miec :(

Monia ja ci mojego kudlatego wredziucha z miłą chęcią mogę oddać :-D ma dosc osobliwy charakter.. Lubi wyzerac co popadnie szpera po szafkach trzepie sie w szafie na ubraniach sam sobie drzwi otwiera niestety nie umie zamykac :p, dosc glosno sie wydziera upominajac sie o swoje, lubi bardzo jesc i spac od czasu do czasu lubi jak drapie sie go pod brodą :-D wiec tylko slowoa wysylam :-D

reklama
A u nas w domu mały kotek jest (po stracie poprzedniego mieliśmy dość długa żałobę). Bałam się toxo że jakby czasem bo nigdy nie chorowałam i nie mam przeciwciał ale na necie czytałam że to nie tak łatwo się zarazić od kota więc już glaskam go... a właściwie to daję się gryźć bo straszny urwis na razie z niego. Muszę pilnować żeby rzeczy dla małej nie pozadzieral :angry:

Monia ja ci mojego kudlatego wredziucha z miłą chęcią mogę oddać :-D ma dosc osobliwy charakter.. Lubi wyzerac co popadnie szpera po szafkach trzepie sie w szafie na ubraniach sam sobie drzwi otwiera niestety nie umie zamykac :p, dosc glosno sie wydziera upominajac sie o swoje, lubi bardzo jesc i spac od czasu do czasu lubi jak drapie sie go pod brodą :-D wiec tylko slowoa wysylam :-D

a myslałam, ze tylko moj kot to taka chodząca cholera z masą wielu potrzeb i brakiem jakichkolwiek przydatnych cech :-)

ja tez chetnie wysle wraz z zapasem jedzenia :-)

To ja poprosze. Jak nasz kotek zachorowal i trzeba bylo ja uspic to moi rodzice tak to przezyli ze drugiego zwierzaka nie chcieli. A teraz wynajmuje wiec tez tak sredni

Przyszedl mi dzisiaj rozek i ostatnie pieluszki. Jeszcze przybornik i materacyk do lozeczka turystycznego, kapcie kapielowe i do szpitala i chyba jestem gotowa....

reklama
Do góry