reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

reklama
Ja chce kupić tiny love Wielofunkcyjny leżaczek-bujaczek-łóżeczko 3w1 Tiny Love 18kg :: TINY LOVE

Chyba że znacie innej firmy taki, w którym dziecko może zupełnie płasko leżeć? Chce z niego korzystać od początku jako kołyski czy przenośnego łóżeczka do spania w ciągu dnia a później tez do karmienia czy zabawy

ooo jakie fajne z tą opcją drzemki.

będąc w ciązy z moja kochana Zołzą, marzyłam o takim czymś http://www.abcdziecka.pl/kolyska-coneco-nana-simplicity/

wiem ze gadzet i zbedny - zwłaszcza jak ma sie mieszkanie, a zwłaszcza zwłaszcza jak sie mieszka w 1 pokoju i posiada łózeczko tradycyjne - tak było w przypadku poczatków zycia z Olą, ale jest taka stylowa :-) jakbym mieszkała w domu to.... pewnie tez by mi K. to wyperswadował bo mma łóżeczko turystyczne :-)

Vani model bardzo modny, ja mam ten granatowo biały z czerwonymi dodatkami. Wiem ze jeszcze.kilka mam chce je kupić.
Ja byłam w szoku jak się dowiedziałam ile się czeka dlatego od razu ostrzeglam mamy.które chcą czekać do ostatniej chwili.

Dzięki za wypowiedzi dotyczące lezaczkow. Poproszę o to.na prezent :)

Vani wózek super , mój m kolorem jest zachwycony, kurcze my myśleliśmy jechać zaraz po świętach po wózek i tak też dziadkowie zadeklarowali się wyłożyć kase na wózek i sama teraz nie wiem czy jechać już i zapłacimy sami a dziadkowie oddadzą czy czekać.

Ladyli my tez chcielismy po swietach kupic ale moj m mowi chodz pojedziemy zobaczymy modele jakie są i sobie cos upatrzymy, a tu dowiadujemy sie ze tyle trzeba czekac wiec zlozylismy zamowienie wybralismy kolor wplacilismy zaliczke i czekamy na dostawe do sklepu, jak bedziemy odbierac to zapłacimy resztę, tych z wystawki nie chcialam bo kolory to blekitny i seledynowy ktory wpadal w niebieski a po drugie one byly juz trzachane na rozne sposoby a nie chce takiego "uzywanego" jak sobie potestowalam super sie prowadzi jest leciutki i zwrotny poprostu idealne subaru dla mojej nadi :-D

reklama
Do góry