reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

Mi też mowili w sklepie żeby na koniec roku i w styczniu wózka nie zamawiać bo mają inwentaryzacje i się długo czeka ale my i tak w styczniu zamówimy bo nie mamy wyjścia, za to na dnich mają wejść nowe kolory camarelo więc może się opłaci czekać ;-)

reklama
karolina a skąd to info o nowych kolorach? z tego co wiem z modelu sevilla wypuścili jakąś limitowaną edycję o innych nic nie wiem:szok:

Ogladam w google przyborniki na lozeczko. I zglupialam bo nie wiem jaki wziac. Mam 5 poscieli wiec powinnam kupic ich 5 zeby pasowalo heheheheh

Monika jak umiesz szyć to może uszyjesz sama? :) na allegro można zamówić tkaninę, z której pościele te dziecięce szyją. Nawet nie wychodzi drogo, mi właśnie siostra jedną pościel i taki przybornik uszyje

Monika rozumiem bo mam tak samo :) chociaż mam maszynę a siostra mówi że akurat uszyć pościel to żadna filozofia :D to wolę to jednak jej powierzyć :)

oooo to super :-) my dla OLi tez zamawialismy wozek i czekalismy na niego 6 tyg, bo było to na koniec roku. a jak go odebralismy to... kot w nim kilka rajdow po domu zaliczył, bo K. zawieszenie testował :-)

zreszta kot uwielbiał zawsze rzeczy Oli i wykozystuje kazda chwile nieuwagi i leci w jej pielesze :-) jak go wyganiam a Ona go oklada jeszcze kocysiami... taka kocio-ludzka symbioza :-)

Drago mojego kota osobiście przewiozlam prawie kilometr samochodem i wyskoczył mi na zakręcie. I bynajmniej nie jechał w samochodzie a skubaniec w zderzaku albo na silniku! Dobrze że kątem oka zauważyłam coś dziwnego i się zatrzymalam na poszukiwania w lesie w środku zimy :szok: ale był wydygany i brudny od smaru :-D

reklama
Cześć laski.
Monika ja dostałam organizer i torbę na pampersy gratis do łóżeczka więc ci nie pomogę w tej kwestii, choć uważam że są fajne i przydatne.
Drago za kota dziękuję, ewentualnie pożyczę od szwagra, choć jego kot to strasznie dziki jest.

Do góry