reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

reklama
Taką kupiłam kolderke na drugi dzień kurier już byl. Milutka lekka i cieplutka

Załączniki

• 1414785691076.jpg
    1414785691076.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 57
ja czekam na rajty ciążowe.. ponoć w piątek wysłane.. i to z mojego miasta :/ a tu ani widu ani słychu:/

Ja też się teraz obkupiłam listonosz mnie zabije :) chyba mnie przestanie lubić, :)
kupiłam stanik , majtki , i skarpety tylko jak na złość wszytsko z osobnych aukcji wiec przyjdą 3 paczki może na raz wiec się nie nachodzi, jeszcze wynalazłam małej fajne kompleciki ale telefon mi zwariował i nie chce mi się połączyć z netem a chce wykorzystać ten kupon na 20 zł rabatowy.
takie mi się podobają
BABALUNO * WELUROWE Ogrodniczki + Body DEER * 56 (4723816999) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Komplet kaftanik, śpiochy (H nr1) - r.56 (4745342353) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Parę lat temu pracowałam w poczcie polskiej jako ekspedytor listów tzn dzieliłam je na rejony i stamtąd się znamy i też dobrze się znał z moim bratem dlatego dobrze mam z nim bo nosi mi każdej wielkości paczkę a inni awizowali i do odebrania na poczcie a jak jest jakaś wielka to niesie ja do męża firmy bo bliżej ma od poczty ale to rzadko.

reklama
Do góry