reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

I druga czesc.

Załączniki

• 1415451661377.jpg
    1415451661377.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 50
reklama
monikamarcina super zdobycze no i cena rewelacyjna:-D ja jutro mam w planie przejrzeć Ali ubranka i zobaczyć co mi dla Asi jeszcze brakuje i powoli ale niestety internetowo się rozglądać:tak:

Monia ty to szalejesz :) a miałaś już ubranek nie kupować chyba mi się obiło o uszy :p
ja musze mojego z karta zaciągnąć na zakupy :) bo już mi tydzień mówi ze pojedziemy i nie możemy się wybrać ale ja to jestem uzależniona od H&M i pierwsze co to tam pojade, ale też czekam na pudło od bratowej bo mówiła ze mi da ubranka , to grzecznie powiedziałam żeby się pospieszyła bo będę wiedziała potem ile czego dokupić :)

Lady ciiiii :) hehe
Na swoje usprawiedliwienie moge tylko powiedziec ze sa one wieksze 68 i 74 hehe.

Tez bardzo lubie h&m, jednak uwazam ze ceny w wiekszosci maja wysokie. No za body to okolo 20 zl trzeba dac. Za ta kwota mam ze 4-5 uzywanych.

monia super ciuszki, ale Ty, czy dorex to już wiecie co się przyda, a co nie, a ja to trochę w ciemno kupuję, siostra mnie ostatnio uświadamiała w temacie tego, że jak Ala przyjdzie na świt zimą to muszę się umieć odnieść do rozmiarów i pór roku, bo się pogubiłam, bo rozumiem, że np. 74 to będzie lato-jesień u nas?
będzie nie raz miała za krótkie spodnie hehe;-)

Kasia no niewatpliwie musisz odniesc sie mniej wiecej do rozmiarow. Czyli np 74 to przedzial 6-9miesiecy. No i ja sobie licze ze jak mala bedzie miala 6 miesiecy to bedzie konoec lata poczatek jesieni, wiec potrzeba bedzie czesc sredniocieplych ubran i cos grubszego. Rozmiar 68 czyli 3-6miesiecy czyli przypada na pozna wiosne , lato. Wiec wiekszosc cienkich ubranek :)
Tez nawet letnia pora warto zeby dziecko mialo jakas bluze czy dluZsze spodnie by zalozyc je wieczorem. Czasami w lecie tez sa chlodniejsze dni, wiec trzeba miec cos grubszego.

Z mojego doswiadczenia wiem, ze RACZEJ na poczatek nie ma potrzeby kupowac bluz z kapturem czy np jeansow. Ja z synem kupowalam, a potem przeklinalam je :)

Ale to ze juz mam dziecko to nie znaczy ze nie popelnie ciuszkowych bledow. Podobno z poczatku niewygodne sa sukienki, a ja nakupowalam ich juz duzo ;)

Witam kochane przyszłe mamusie :)
Jestem wrześniową mamą Małej Nastki :)
Poniżej zamieszczam linki do portali, na których można znaleźć coś dla Malucha bądź dla siebie w atrakcyjnych cenach :)

Bodziaczki, Pajacyki, Bluzeczki itp..
Przedmioty użytkownika chocolatequa - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Spodnie ciążowe, sukienki ciążowe itp...
Sandra Żyrardów • Ogłoszenia OLX.pl (dawniej Tablica.pl)

Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego :)

reklama
Cześć dziewczyny. Powiedzcie mi jaki materacyk kupujecie do łóżeczka ? Myśmy myśleli o kokosowo - gryczanym, bo podobno najlepszy dla dziecka i wielu pediatrów poleca, ale słyszałam ostatnio że często robi się na nim pleśń;/ i że dziecko ma za mały ciężar, żeby materac się szybko odkształcił i że na tym twardym k-g materacyku jest mu po prostu nie wygodnie. Także mam mały mętlik w głowie:-(

Do góry