reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

reklama
A ja dziś kupiłam poduszkę rogala ale tego mniejszego z motherhood jak na razie się sprawdza- całkiej miło się na niej leży :)
ciuszków mam już cały wór, zostało mi dokupienie czapeczki cieplejszej i kilku ciuszków na 56, łatwych do zapinania do szpitala no i szukam białej komody i szafy chociaż z remontem muszę poczekać aż mąż z zagranicy wróci :/

Ja tez mam tyyyyyle ciuchow ze szok. Zostalo mi do kupienia kilka *******ek do pieluchowania wielo, chusteczki mokre i wozek. A no i materac do lozeczka

Ja wczoraj przeglądałam ubranka, które dostałam od bratowej. Wybrałam ich tyle, że musiałabym przebierać córcię co godzinę, a i tak pewnie nie udałoby mi się wszystkich założyć. A jeszcze zostało całe pudło tych, które (z przymusu) odrzuciłam, bo stwierdziłam, że i tak nie dam rady ich użyć :happy2:

Witam, jestem mamą styczniową 2011 i sierpniową 2014, mam na sprzedaż zestaw ciuszków dla chłopczyka, 0-3 miesiące, w skład zestawu wchodzę śpiochy, pajace, body z długim i krótkim rękawem, spodenki, ogrodniczki, bluzeczki, skarpeteczki, sweterki, kombinezon, cieplutki komplecik...(nowy bez metki) Ciuszki są w stanie idealnym, jest ich coś koło 50sz... Zestaw zawiera wszystko co najpotrzebniejsze w tych pierwszych 3 msc życia maleństwa. Jeżeli jakaś pani była by zainteresowana zapraszam pod adres..Paka Dla Chłopca*56-62* Idealne*** ok 50 sztuk (4776912045) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

niestety nie potrafie wkleić tak jak inni to robią więcej zdjęc, ale jeżeli któraś z pań była by zainteresowana prześlę na maila:)
.

reklama
Oto moje łowy. Za wszystko zaplacilam 57 zł.

Załączniki

• 1415451631918.jpg
    1415451631918.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 58
Do góry