reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

reklama
Dziękuje:-). Widzę teraz że kolorowe tetrowe kupiłaś..? One to są przeważnie cienkie bardzo, lepiej zwykłe białe, a kolorowe to z flaneli kilka sztuk warto mieć.

Ostatnia edycja:
Pieluchy zawszę z Allegro i zawsze wychodzą taniej niż w bbiedronkach, lidlach czy tesco. Podobnie z mlekiem, tym bardziej że mój mały tylko Bebilon chce pić, a to dość duży wydatek.
Trzeba tylko kupować większe ilości od razu, żeby wyszło taniej niż w sklepie, Na mleku Bebilon oszczędzam około 15 pln na opakowaniu!

Anii zgadzam się :tak:te co podlinkowalas to 140 gramatura czyli dużo i będą super. Kolorowych chyba takich nie robią grubych. Często na allegro mają dopisek LUX te 140. Z kolorowych u mnie też flanela i zastanawiam się nad bambusowymi ale cena mnie rozwalila - 24 zeta za sztukę w jakimś sklepie internetowym! Trzy lata temu kupowalam białe bambusowe 3 za 48 i to już był rozbój. Choć są super do dziś i mało się zmieniły po praniu.

Jako że będę teraz siedzieć w domu to na szybko kupiłam sobie wczoraj buty żeby się po sklepach potem nie forsować. I jak zwykle działy dziecięce zaliczylam więc synek też obkupiony. Gorzej że te rozmiary mnie denerwują bo kupiłam mu spodnie i takie malawe i trzeba wymienić :-( ale znowu nic dzidzi nie kupilam bo veny nadal brak.

Dziś przyjechala podusia i kolderka dla malej do lozeczka. Jest kapitalna mozna prac w temp.95. Antyalergiczna z wys.wyszlo 78zl. Dziewczyny jak pobieralyscie te kody znizkowe na20zl z allegro??

Ja weszlam w kupon i pobierz kupon. I dostalam.
Pokaz jaka kupilas? Ja tez juz mam.
W sumie do materacyk musze kupic i lozeczko skompletowane. Z grubszych wydatkow to mi zostal wozek z fotelikiem.

reklama
Zabierzcie mi to allegro... bo mnie M udusi :) kupilam mlodemu gatki i skarpetki. Wczoraj wygralam aukcje z butami, z ubraniami, kilka dni temu tez buty.. ehh ;)

Do góry