reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

Ewcia przejrzalam to i na szczescie chusteczki ktorych uzywalam w wiekszosci higgies maja dobre opinie :) dada tez podobno dobrze. Wiec tylko sie cieszyc. :)

reklama
Ja ze strony sroki korzystalam kompletujac kosmetyczke Małej i dzięki temu całkiem nieszkodliwe kupilam kosmetyki :)

Cześć dziewczyny.
Monika ty zakupoholiczko....ale doskonale cię rozumiem, gdybym miała córcię też bym kupowała stosy ciuszków:p dla chłopców nie ma takich fajnych zestawów, albo są cholernie drogie. Dlatego na razie się wstrzymałam, bo nie wiem jaki duży się urodzi.
Ja na przewijak kupiłam flanelkę z ceratką, przyda się zwłaszcza, gdy będę musiała przewinąć juniora poza domem. Ale zakupię też jedno prześcieradełko, jak radzą doświadczone mamy:p
Do wózka też będę stosować taką ceratkę, ale to w sumie chyba dopiero wiosną albo i latem, bo nie wierzę, że jak maluch będzie zimą ubrany w kilka warstw i gruby kombinezon coś będzie w stanie przecieknąć do wózka.

Zakupy też mam prawie skończone, brakuje mi jedynie laktatora i dodatkowej butelki no i pieluch tetrowych. Ale to już po świętach zamówię.
U mnie torba zapakowana, ale nie do końca, bo się nie mieści wszystko. Dziś mąż ma mi ją przepakować, bo mówi, że ja nie mam zmysłu organizacji....hmm zobaczymy jak mu pójdzie;)

Dziewczyny doradźcie, kupilismy w pt ten jedo fyn, ale nie jestem pewna czy dobre kółka wzięłam. Jeszcze moge je wymienić, lepsze ze szprychami czy aluminiowe (te alu sa wieksze) :D ja wiem, że jestem rabnieta, ale wszystko musi być perfect a sama już nie wiem, ktore bardziej praktycznie i lepiej wyglądają :D

Załączniki

• 1418652465332.jpg
    1418652465332.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry