reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

reklama
ja poczyniłam dziś zakupy allegrowe typu butelki smoczki emolienty itp.... brakuje mi już tylko pieluch jednorazowych i czapki na wyjście ze szpitala dla małej i będę raedy:-D
sprawdziłam jeszcze raz dziś moją torbę do szpitala... wszystko jest wystarczy dorzucić dokumenty ale to w ostatniej chwili..:tak:

do piątku spakuję mały plecaczek z rzeczami dla małej.... przygotuję fotelik, kocyk i kombinezon + reklamówkę z rzeczami na wyjście dla mnie...
na koniec kupię (zlecę kupienie) kilku małych butelek wody do szpitala i wrzucę je do auta niech będą pod ręką żeby mąż mógł łatwo z auta donieść... (jedną dorzucę do torby).... i mam nadzieję że w przyszły weekend ogłoszę że jestem gotowa w 100%:-D

Monia cudne :-D ja teraz z przyjemnoscia chodzę na dzialy dzieciece bo dla dziewczynek to wszystko takie sliczne i jaki wybor a nie to co dla chlopcow :-D W h&m ostatnio sweterek i sukienke wzięłam na wyprz ale zapomnialam z samochodu wypakowac (eh ta skleroza ciazowa).

Dorex no to nic tylko w polowie stycznia rodzic ;-) Ja na wyjscie wezme tylko bielizne bo zamierzam wrocic w tym co przyjade - brzuszek pewnie i tak zostanie a leginsy czy swetr sie dopasuja do tej mojej "figury" po ciazy :-D

Anii ten sprzedawca u ktorego ja kupowalam 3 lata temu juz nie wystawia na allegro ale te ponizej tez widze ze sa profilowane choc chyba nie maja tych przeszyc wzdłuz ale widzac ze ladnie leza :)

Pokrowiec frotte na przewijak 50x70cm profilowany (4832611752) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Pokrowiec profilowany na przewijak frotte z gumką (4891006869) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Dziewczyny lozeczko mam te mniejsze, wiecie ja sobie pomyslalam zeby przy okazji do wozeczka wykorzystac taki pokrowiec ;-)
Vanilijka u mnie do wozka nie dalo by rady bo nie ma o co zahaczyc tej gumki wiec flanelka sie sprawdzala :)

Ja do torby mam wszystko oprocz koszul do karmienia i pamoersow1, ale torba nie jest spakowana :p
Dzisiaj sie za nia biore :D ja mam taka cieniutka kolderke dla Ali, ale nie wiem gdzie sie podziala :O i ja wlasnie bede kladla na spod :) pochwale sie,ze wygralam ja na facebooku w konkursie :D pozniej wrzuce zdjecie, jak ja znajde :p

reklama
ewcia tak jak piszesz, nie do końca przyglądamy się składom chemicznym kosmetyków którymi mamy zamiar raczyć nasze pociechy :dry:
ja bazowałam na stronce sroki. Z chusteczek wybrałam Fiti z Biedronki. Prosty skład. Tanie. Dyskontowe. Najmniej chemii. Choć przebywając w domu i tak planuję zamiast chusteczek korzystać z wody do wycierania pupci Jaśka :tak:

Do góry