reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

Też mi sie podoba te subaru mojej corci :-D ja musze kupic sobie jeszcze przewijak tylko dziewczyny Te przescieradlo do przewijaka to jakie ma miec wymiary?

reklama
vanilijka są dwa rozmiary przewijakow i dwa rozmiary pokrowców do nich. Tylko pomysł czy na pewni chcesz ten pokrowiec. Ja kupiłam ale doszłam do wniosku że bez sensu bo ten pokrowiec jest bez ceratki i jak dziecko siknie przy przewijaniu to trzeba to prac a i tak przewijak zamoczy. Mam zamiar używać podkładu albo takiej flanelki z ceratka a ten pokrowiec tak jak pisałam do wózka wykorzystam

Vanilijka ja mam przewijak 50/70 i takie same prsescieradelka frote z gumka bralam. Jeszcze sa 80 ale to zalezy jakie masz lozeczko (o ile tak jak ja tam je bedziesz na poczatku montowac). A i bierz lepiej te z przeszyciami bo o niebo lepiej sie na przewijaku ukladaja i nie robi sie taka banka powietrza ;-)

Anii84 ja tez tak poczatkowo myslalam i nie mialam, podkladalm te podklady poporodowe albo pieluszki. Do czasu jak mi sie maly o maly wlos nie zeslizgnal bo moj prsewijak to taki caly wlasnie plastikowo-ceratowy wiec sliski ze nawet ta pielucha zjezdzala po bokach z niego. Jak dokupilam przescieradelko to potem jeszcze dwa mialam bo jeden bez tych przeszyc byl wiec rzadko uzywany.

Ja z mlodym nie kupilam przescieradla na przewijak, bo mowie kurde taki ladny a ja go zakryje. Podkladalam flanelke i ciagle kirwilam na nia bo sie zsuwala. Teraz sie poprawilam i kupilam dwa pokrowce frotte. Tez mam ten rozmiar 50/70

Dzięki dziewczyny, o tym nie pomyslalam :p ile to człowiek ciagle sie uczy :D
ewka a masz może link do tych z przeszyciami bo nie wiem jakie to

Anii poszukam jak wlacze kompa. Generalnie on ma obszyte te krótsze boki i dwa przeszycia wzdłuż gdzie krzywizna tych krawędzi się zaczyna. Dzięki temu ładnie przylega.

Dziewczyny lozeczko mam te mniejsze, wiecie ja sobie pomyslalam zeby przy okazji do wozeczka wykorzystac taki pokrowiec ;-)

Ostatnia edycja:
Wyprzedaze :))))

Załączniki

• 1418597147948.jpg
    1418597147948.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Do góry