reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

Cześć laski;)
Made też dokładnie chcę ten wózek, choć mi się podoba granatowy:p wg mnie jest śliczny, prosto się składa i łatwo prowadzi. Gdzieś przed świętami będę go zamawiać. Kupujesz w sklepie czy na interenecie?
Ladyli - zestaw fajny, ale ja nie jestem w ing, więc niestety nie skorzystam. Są też na allegro AVENT ZESTAW STARTOWY NATURAL BUTELKI + GRATIS HIT (4786604744) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Mam jednak nadzieję, że będę miała pokarm, bo cycki mi w ogóle nie urosły:(

reklama
Aisha zamawiamy z internetu w zestawie z fotelikiem od razu :) wózek jest świetny, jedynym mankamentem jest dla mnie dość skomplikowane wpinanie gondoli, no ale przy spacerowce juz nie ma tego problemu wiec przemęcze sie te 6-7 miesięcy, a najwyżej gondole bedzie przypinal tatuś :)

Dokładnie tak jak Monia, pokarm jest niezależnie od wielkości piersi. Mi urosły strasznie i zastanawiam się jak dziecko zmieści sutka w buzi haha

Made a w jakim sklepie internetowym? możesz podesłać linka?
To mnie uspokoiłyście z tymi cyckami. Mi w sumie tylko brodawki urosły:p:p
Kupujecie laktator?
bo zainspirowana przez ladyli przeszukuję internet i znalazłąm taki zestawhttp://allegro.pl/avent-zestaw-startowy-natural-laktator-butelki-x5-i4813526073.html co myślicie?:>

Made a w jakim sklepie internetowym? możesz podesłać linka?
To mnie uspokoiłyście z tymi cyckami. Mi w sumie tylko brodawki urosły:p:p
Kupujecie laktator?
bo zainspirowana przez ladyli przeszukuję internet i znalazłąm taki zestawhttp://allegro.pl/avent-zestaw-startowy-natural-laktator-butelki-x5-i4813526073.html co myślicie?:>
szczerze polecam ten laktator miałam go przy Idze i mam w szafce czeka na narodziny małej, sprawdził się w nawale pokarmu i przy ściąganiu do kaszek,także butelki u nas żadne się nie sprawdziły ale laktator tak.
teraz licze że mała będzie chciała cokolwek z butli wypić o Iga zupełnie odrzuciła smoczki, butelki ...na wszystko był cyc...
Kupiłam dla dzidzi ::
LOVI, dynamiczny smoczek uspokajający Retro, od 0-3 miesiąca, 2 sztuki - Dla dzieci i niemowląt | AptekaGemini.pl
Różowa dekorowana butelka Closer to Nature 260 ml nowy wzór Tommee Tippee - JestemDzieckiem.pl
oby sie nadały bo nie chcę znow byc uwiazana cycem do małej

Takie 2 kocyki kupiłam wczoraj

1416478660807.jpg

Załączniki

• 1416478660807.jpg
    1416478660807.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Do góry