reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

Cześć laski;)
Made też dokładnie chcę ten wózek, choć mi się podoba granatowy:p wg mnie jest śliczny, prosto się składa i łatwo prowadzi. Gdzieś przed świętami będę go zamawiać. Kupujesz w sklepie czy na interenecie?
Ladyli - zestaw fajny, ale ja nie jestem w ing, więc niestety nie skorzystam. Są też na allegro AVENT ZESTAW STARTOWY NATURAL BUTELKI + GRATIS HIT (4786604744) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Mam jednak nadzieję, że będę miała pokarm, bo cycki mi w ogóle nie urosły:(

reklama
Aisha zamawiamy z internetu w zestawie z fotelikiem od razu :) wózek jest świetny, jedynym mankamentem jest dla mnie dość skomplikowane wpinanie gondoli, no ale przy spacerowce juz nie ma tego problemu wiec przemęcze sie te 6-7 miesięcy, a najwyżej gondole bedzie przypinal tatuś :)

Dokładnie tak jak Monia, pokarm jest niezależnie od wielkości piersi. Mi urosły strasznie i zastanawiam się jak dziecko zmieści sutka w buzi haha

Made a w jakim sklepie internetowym? możesz podesłać linka?
To mnie uspokoiłyście z tymi cyckami. Mi w sumie tylko brodawki urosły:p:p
Kupujecie laktator?
bo zainspirowana przez ladyli przeszukuję internet i znalazłąm taki zestawhttp://allegro.pl/avent-zestaw-startowy-natural-laktator-butelki-x5-i4813526073.html co myślicie?:>

Made a w jakim sklepie internetowym? możesz podesłać linka?
To mnie uspokoiłyście z tymi cyckami. Mi w sumie tylko brodawki urosły:p:p
Kupujecie laktator?
bo zainspirowana przez ladyli przeszukuję internet i znalazłąm taki zestawhttp://allegro.pl/avent-zestaw-startowy-natural-laktator-butelki-x5-i4813526073.html co myślicie?:>
szczerze polecam ten laktator miałam go przy Idze i mam w szafce czeka na narodziny małej, sprawdził się w nawale pokarmu i przy ściąganiu do kaszek,także butelki u nas żadne się nie sprawdziły ale laktator tak.
teraz licze że mała będzie chciała cokolwek z butli wypić o Iga zupełnie odrzuciła smoczki, butelki ...na wszystko był cyc...
Kupiłam dla dzidzi ::
LOVI, dynamiczny smoczek uspokajający Retro, od 0-3 miesiąca, 2 sztuki - Dla dzieci i niemowląt | AptekaGemini.pl
Różowa dekorowana butelka Closer to Nature 260 ml nowy wzór Tommee Tippee - JestemDzieckiem.pl
oby sie nadały bo nie chcę znow byc uwiazana cycem do małej

Takie 2 kocyki kupiłam wczoraj

1416478660807.jpg

Załączniki

• 1416478660807.jpg
    1416478660807.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Do góry