reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

Ja też mam kurtke na zimę wreszcie. Wydałam sporo kasy, ale musiałam zainwestować w nową bo w lumpkach nic na mnie nie bylo, a używki z hm tak samo nie pasowały zupelnie bo miałam okazje kilka pomierzyć wiec miałam porownanie. Pocieszam sie tym, ze kurtka ma wstawke która po ciazy moge wyjąć wiec nadal bede mogła ja nosic, ewentualnie lekko przerobić bo puchowki tez u dobrej krawcowej chyba da rade :) z ciężkim sercem płaciłam za tą kurtkę, ale przynajmniej nie będę się bała z domu wyjść!

reklama
Albo moze poczekać na nastepna ciaze ;-) nigdy nie wiadomo co komu pisane :-D Ja sie pozbylam swojej i po co?! - prawie idealnie wstrzelilismy sie w ten sam termin zimowy!

Ewka ja o tym samym myslalan właśnie, ale mimo to mam cicha nadzieje, ze po malych przerobkach uda mi się kurtalke nosić i bez ciąży, podoba mi się po prostu :)

:)))) tak wiem, wariatka jestem.

Załączniki

• 1416220595004.jpg
    1416220595004.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Ja wczoraj ze starszą córką, poukładaliśmy ciuszki w komodzie od małej, ale nie były one prane, ani prasowane, tak po prostu chciałam zobaczyć ile tego już nazbierałam :):):) i powiem,że duzzzzzzzzzzooooooo całą szufladę.Później wkleję zdjęcie:)

Do góry