reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

reklama
To zalezy od wycieku, na poczatku pewnie wiecej. Podejrzewam ze z 5 par to na bide.. Ja kupilam sobie troche jednorazowych ale wlasnie przegladam wielorazowe.

Dziewczęta która nie była niech leci do Biedry bo jest wyprzedaż i są ręczniki z kapturkiem + myjka za 9,90zl, body z długim rękawem Disney 2szt za 12zł i torby takie na przybory, do wózka można założyć za 10zl ;-) to wszystko jakieś 2 mies temu normalnie było do kupienia nawet wtedy te body kupiłam w normalnej cenie

Czy opłacalny to nie wiem jeszcze na razie przeglądam. ale mężowi pokazałam i mi powiedział ze kubuś pchatek wyszedł z mody a ja mówię to jaka bajka jest w modzie a on miś push - upek :) noi gadaj z facetami :)

Dziewczyny w kauflandzie w promocji są chusteczki dla dzieci 40% taniej za 3,95 zł z firmy Cleanic Kindii z jakiej firmy wy używacie bądź będziecie kupować ? bo sama nie wiem czy kupować czy lepiej jakieś inne.

A ja kupilam i posciel i wypelnienie.
Co do chusteczek to ja bardzo lubie huggies clear. Ale z reguly kupowalam te co byly w jakiejs promocji. Nie lubie za to pampersowych bo sa dla mnie strasznie sztucznie nasaczone i zostaje na pupie tak slisko.

Hahaha Lady, ubawilam.się tekstem Twojego męża :D

My kupimy cleanic kindii bo mamy trojpak.w promocji w supermarkecie pod domem (pampki tez w okazyjnych cenach). W ogóle zorientowałam się, że zostały trzy miesiące a ja nic oprócz kilku ubranek nie mam. Pocieszcie mnie, że nie tylko ja tak daleko w tyle z szykowaniem wyprawki :(

made ja tak samo jak Ty kilka ciuszków i czekam, nie wiem na co.......aż przyjdzie zima i nie wyjdę z domu chyba:zawstydzona/y:

u nas najlepiej sprawdzały się chusteczki z hipp-a i babydreama te różowe i z racji ceny kupuję babydreama najczęściej w promocji 4x80 szt za 13,99:tak: hehe i tak od promocji do promocji starczają te paczki:-D

reklama
Wrocilam, ale dzisiaj bez szalenstwa. Kupilam sobie tunike, mlodemu bezrekawnik, siostrzenicy dwie pary legginsow i malej spodenki.

Co do wyprawki to ja w wiekszosci rzeczy juz mam. Teraz musze spojrzec na jakas liste i dokupic kilka *******ek.

Zaczynam sie srednio czuc, wiec zaczynam przygotowywac sie juz na przyjscie malej.

Do góry