reklama
monikamarcina
Fanka BB :)
To zalezy od wycieku, na poczatku pewnie wiecej. Podejrzewam ze z 5 par to na bide.. Ja kupilam sobie troche jednorazowych ale wlasnie przegladam wielorazowe.
karolina19xm
Dziewczęta która nie była niech leci do Biedry bo jest wyprzedaż i są ręczniki z kapturkiem + myjka za 9,90zl, body z długim rękawem Disney 2szt za 12zł i torby takie na przybory, do wózka można założyć za 10zl ;-) to wszystko jakieś 2 mies temu normalnie było do kupienia nawet wtedy te body kupiłam w normalnej cenie
KikaRika
Moderatorka
Myśle nad tak pościelą np. nad numerem 6 i 8 Podoba wam się??
POŚCIEL DISNEY KUBUŚ 9el 100x135, 90x135 BALDACHIM (4751124472) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Ładna ta pościel, a wzór wiadomo według gustu wybierz.
Ale kołdra i poduszka niemowlakowi i tak się nie przyda, rozumiem że na zapas kupujesz, bo komplet ładny i opłacalny?
LADYLI
Czy opłacalny to nie wiem jeszcze na razie przeglądam. ale mężowi pokazałam i mi powiedział ze kubuś pchatek wyszedł z mody a ja mówię to jaka bajka jest w modzie a on miś push - upek noi gadaj z facetami
Dziewczyny w kauflandzie w promocji są chusteczki dla dzieci 40% taniej za 3,95 zł z firmy Cleanic Kindii z jakiej firmy wy używacie bądź będziecie kupować ? bo sama nie wiem czy kupować czy lepiej jakieś inne.
Dziewczyny w kauflandzie w promocji są chusteczki dla dzieci 40% taniej za 3,95 zł z firmy Cleanic Kindii z jakiej firmy wy używacie bądź będziecie kupować ? bo sama nie wiem czy kupować czy lepiej jakieś inne.
monikamarcina
A ja kupilam i posciel i wypelnienie.
Co do chusteczek to ja bardzo lubie huggies clear. Ale z reguly kupowalam te co byly w jakiejs promocji. Nie lubie za to pampersowych bo sa dla mnie strasznie sztucznie nasaczone i zostaje na pupie tak slisko.
Co do chusteczek to ja bardzo lubie huggies clear. Ale z reguly kupowalam te co byly w jakiejs promocji. Nie lubie za to pampersowych bo sa dla mnie strasznie sztucznie nasaczone i zostaje na pupie tak slisko.
Hahaha Lady, ubawilam.się tekstem Twojego męża
My kupimy cleanic kindii bo mamy trojpak.w promocji w supermarkecie pod domem (pampki tez w okazyjnych cenach). W ogóle zorientowałam się, że zostały trzy miesiące a ja nic oprócz kilku ubranek nie mam. Pocieszcie mnie, że nie tylko ja tak daleko w tyle z szykowaniem wyprawki
My kupimy cleanic kindii bo mamy trojpak.w promocji w supermarkecie pod domem (pampki tez w okazyjnych cenach). W ogóle zorientowałam się, że zostały trzy miesiące a ja nic oprócz kilku ubranek nie mam. Pocieszcie mnie, że nie tylko ja tak daleko w tyle z szykowaniem wyprawki
reklama
monikamarcina
Wrocilam, ale dzisiaj bez szalenstwa. Kupilam sobie tunike, mlodemu bezrekawnik, siostrzenicy dwie pary legginsow i malej spodenki.
Co do wyprawki to ja w wiekszosci rzeczy juz mam. Teraz musze spojrzec na jakas liste i dokupic kilka *******ek.
Zaczynam sie srednio czuc, wiec zaczynam przygotowywac sie juz na przyjscie malej.
Co do wyprawki to ja w wiekszosci rzeczy juz mam. Teraz musze spojrzec na jakas liste i dokupic kilka *******ek.
Zaczynam sie srednio czuc, wiec zaczynam przygotowywac sie juz na przyjscie malej.