reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

reklama
To zalezy od wycieku, na poczatku pewnie wiecej. Podejrzewam ze z 5 par to na bide.. Ja kupilam sobie troche jednorazowych ale wlasnie przegladam wielorazowe.

Dziewczęta która nie była niech leci do Biedry bo jest wyprzedaż i są ręczniki z kapturkiem + myjka za 9,90zl, body z długim rękawem Disney 2szt za 12zł i torby takie na przybory, do wózka można założyć za 10zl ;-) to wszystko jakieś 2 mies temu normalnie było do kupienia nawet wtedy te body kupiłam w normalnej cenie

Czy opłacalny to nie wiem jeszcze na razie przeglądam. ale mężowi pokazałam i mi powiedział ze kubuś pchatek wyszedł z mody a ja mówię to jaka bajka jest w modzie a on miś push - upek :) noi gadaj z facetami :)

Dziewczyny w kauflandzie w promocji są chusteczki dla dzieci 40% taniej za 3,95 zł z firmy Cleanic Kindii z jakiej firmy wy używacie bądź będziecie kupować ? bo sama nie wiem czy kupować czy lepiej jakieś inne.

A ja kupilam i posciel i wypelnienie.
Co do chusteczek to ja bardzo lubie huggies clear. Ale z reguly kupowalam te co byly w jakiejs promocji. Nie lubie za to pampersowych bo sa dla mnie strasznie sztucznie nasaczone i zostaje na pupie tak slisko.

Hahaha Lady, ubawilam.się tekstem Twojego męża :D

My kupimy cleanic kindii bo mamy trojpak.w promocji w supermarkecie pod domem (pampki tez w okazyjnych cenach). W ogóle zorientowałam się, że zostały trzy miesiące a ja nic oprócz kilku ubranek nie mam. Pocieszcie mnie, że nie tylko ja tak daleko w tyle z szykowaniem wyprawki :(

made ja tak samo jak Ty kilka ciuszków i czekam, nie wiem na co.......aż przyjdzie zima i nie wyjdę z domu chyba:zawstydzona/y:

u nas najlepiej sprawdzały się chusteczki z hipp-a i babydreama te różowe i z racji ceny kupuję babydreama najczęściej w promocji 4x80 szt za 13,99:tak: hehe i tak od promocji do promocji starczają te paczki:-D

reklama
Wrocilam, ale dzisiaj bez szalenstwa. Kupilam sobie tunike, mlodemu bezrekawnik, siostrzenicy dwie pary legginsow i malej spodenki.

Co do wyprawki to ja w wiekszosci rzeczy juz mam. Teraz musze spojrzec na jakas liste i dokupic kilka *******ek.

Zaczynam sie srednio czuc, wiec zaczynam przygotowywac sie juz na przyjscie malej.

Do góry