monikamarcina
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny uzywalyscie moze dla dzieci crocsow? Mysle nad zakupem zimowych np takich o -> Kids’ Winter Puff Boot | Kids’ Boots | Crocs Official Site
Monika no ja Ci z tym nie pomogę
za to dzisiaj przyszła wielka paczka wylicytowana na allegro (mówiłam już, że w lumpkach nie umiem się odnaleźć?) różne ubranka na 0-6 mcy niektóre z metkami, tylko jedna czapka zniszczona a reszta w super stanie, raptem w dwóch bodziakach widać ślady użytkowania i prania.. generalnie 33 sztuki za całe 45,99 zł plus przesyłka (15zł) generalnie tyle to bym zapłaciła za pajace, sweterki, ogrodniczki i to ze dwie sztuki bym kupiła
Zor to super że zakup udany
ja przy okazji rejestracji samochodu dziś też wskoczyłam do lumpka i za całe 20zł kupiłam te oto cudeńka moje:
Zobacz załącznik 647978
i powolutku myślę sobie że już mam tyle ciuszków dla Malutka że jeszcze się przyczaję na śpiworek do spania, jakieś skarpecioszki małe i wyprawka ciuszkowa na początek jest ;-)
Mam zapytanko do Mam które karmiły już piersią
wiadomo że karmienie piersią pochlania nieco czasu...
czy miałyście do tej czynności przeznaczone jakieś wygodne miejsce typu fotel?
Czy można obejść się bez tego?
Pytanie do doświadczonych mam i nie tylko [emoji13] : jak z praniem tych małych ciuszków? Wrzuca się to do pralki jak leci i nie farbuje czy segreguje kolorami[emoji780]
Pochwalę się Wam z moich chyba najlepszych łupów dzieciowych z lumpika kombinezon śpiworek świetny jakościowo na polarze, nowy z metką za 35zł a chciałam kupić ten z H&M za 130zł podoba mi się bo jak rozepnę zamek na dole to są jeszcze zatrzaski, a w tym z H&M nie ma tego i druga rzecz to kombinezon miś z H&M stan idealny chyba wcale nie użyty za całe 20zł i też chciałam go, a nowy 80zł
Zobacz załącznik 648216Zobacz załącznik 648217Zobacz załącznik 648218
Dzisiaj dostawa w lumpku, oczywiscie jade mimo ze komoda mi sie zawali niedlugo
U nas też porażka z lozeczkiem bo też zabawki w nim spały. Materac miałam gryka pianka kokos. Po tyg na kokosie odwrocilam bo cholernie twardy a po kolejnym tyg wymontowalam ta nakladke z gryka bo nie dała się wyrownac w tych komorach i takie górki zostawaly.Czesc kobietki przepraszam za długą nieobecnosc dziecie przeziebione imprezy rodzinne i dopiero się ogarnelam. Zaczęłam tez kompletowac wszystko dla córci. Kupilam ostatnio w lumpku 2 kombinezony za grosze. Jeden z h &m drugi early days. Za dwa przewrotna cena 28zl h&m cale 4zl pochwalę się później fotkami. Kupilam w zeszlym tygodniu poscielke z sówkami i ochraniacz 3m ogarnia cale łóżeczko. A dzis wybieram sie po posciel wypelniacz i materac i proszę was o pomoc nie mam pojęcia jaki rodzaj. Wiem zecstarsza miala gryke i kokis i to była porazka nie chciała na nim spac....i spala na wersalce...lozeczko poszlo szybko w odstawke. Prosze was o pomoc.