reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

Zor tragedia mowie Ci. Dla dziewczyn to jest tyle wzorow ze glowa mala, az oczoplasu mozna dostac. Hehe powiem Ci ze masz racje. Mam juz chlopaka i jakos nie ma az takiego wyboru slicznych rzeczy. No i jak przez prawie 5 lat musialam wybierac ciuchy dla synka sposrod tyle burych kolorow to teraz bede szalec z rozem :)

A jak jiz widze dla chlopaka ta sraczkowata zielen to mnie ponosi...

najwyżej doszyję falbanki :p i też będzie słodko :D wkońcu jak ktoś zajrzy do wózka to nie będzie wiedział czy chłopiec czy dziewczynka :D a młodemu nie będzie przeszkadzać róż :D chociaż bardziej choruję na wrzos i fiolety ;)
Chwilowo parę ubranek kupiłam w kolorze raczej granatowym i uniwersalnym beżu :D a mam podobnie z kolorem błękitnym tzw majtkowym jak Ty ze sraczkowatą zielenią (nie jest to też mój ulubiony kolor ale zawsze mniej na takim widać jak dziecko sraczki dostanie:p ;))) )

reklama
Dziewczyny w netto są tanie staniki dla ciężarnych, legginsy ciążowe ocieplane, poduszki do karmienia i ubranka i szlafroczki/ręczniczki dla dzidziolów

Dziewczyny dzięki za info, dzisiaj bym pobiegła ale dzień na styk rozplanowany.. i muszę czekać do jutra :( mam nadzieję, że nie wykupią wszystkiego :D

A ja wlasnie wracam z lumpka, nosz jestem uzaleznionaaaaaaaaaaaa. Ale ciesze sie ze kupilam tez synkowi koszulki. Jestem lzejsza o 60 zl ale jaka zadowolona. Juz mi nawet choroba nie przeszkadza :)

reklama
A ja teraz myślę nad kolorem pokoiku dla małej;) i przyznam szczerze że brak mi jakiejkolwiek wizji;-)

W internecie jest pelno slicznych pokoikow. Ja tez bym sie chyba nie umiala zdecydowac. Ja mam problem ze stwierdzeniem ktora czapeczka bedzie lepsza a co dopiero takie wazne decyzje :)

A ja chyba z pokoikiem poczekam aż Alicja przyjdzie na świat, wizję mam, bo lubię pastele szczególnie u takich malutkich dzieciątek, nie lubię zbyt krzykliwych kolorów, ale nie wiem czy to dobrze, że tak późno, zdecydowanie zbyt wielu rzeczy nie wiem hahahaha:no:

Mi ten temat spędza sen z powiek :eek: Oglądałam już milion aranżacji w necie, ale nic mnie do tej pory nie urzekło :baffled:

hehe mnie ten problem omija tym razem. na poczatku dziec w sypialni, a pozniej laduje u siostry, która pokój ma w kolorach lodów pistacjowych i waniliowych (czyli białego obrusa usra**go piachem i trawy zalanej mlekiem ) :-). pozniej przyjdzie wybrac łózko pietrowe, bo Córa o takowym marzy. jeszcze sto lat do tego ale podoba mi sie takie

no a teraz dla młodego wpadłam w nurt szarości :-)

Do góry