reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

reklama
Mam problem ze spaniem i chcę sobie kupić taką długą poduszkę ciążową (doraźnie pomaga zwinięta kołdra, ale nie mam się potem za bardzo czym przykryć). Miała/ma któraś z was taką poduszkę? Bo zastanawiam się który kształt wybrać...

koshka mi małż na początku ciąży już zakupił w smyku, wtedy się nie przydała, ale teraz muszę mieć poduszkę między nogami, to taki rogal, po prostu możesz się nią jakby owinąć z jednej strony, uważam, ze warto, później możesz wykorzystać dla dziecia:tak:

Koshka smialo kupuj, potem tez niezastapiona przy karmieniu (o ile planujesz). Bralabym taka ktora nie jest zbyt ubita (zeby kuleczki w srodku mialy duzo miejsca) i nie halasuje

I ja się zdecydowałam i moja cebuszka do mnie już jedzie:-) jasieczek między nogami już nie wystarczy. Muszę mieć coś większego :-p

moja poducha :-D

10711624_10204445707324836_283018457_n.jpg

reklama
nie wiem na ile bedziecie zainteresowane chustowaniem ale w razie czego sluze rada ... piszcie na priv jak by co :)
tu propozycje zakupowe

nowe chusty w rewelacyjnych cenach polecam
tkana (od siebie polecam zakup od razu tkanej ... w razie chustowego niepowodzenia na uzywane chusty jest wiekszy popyt niz na nowe przede wszystkim dlatego ze zdecydowanie lepiej nosza dzieciaczki i mozna w nich nosic od urodzenia tak dlugo az mamie/tacie starczy sil :) )
MamaSprzeda.pl - Chusta tkana LennyLamb Pistacjowe Lato 4,6m
elastyczna
MamaSprzeda.pl - Chusta elastyczna Pentelka

Do góry