reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

reklama
Mam problem ze spaniem i chcę sobie kupić taką długą poduszkę ciążową (doraźnie pomaga zwinięta kołdra, ale nie mam się potem za bardzo czym przykryć). Miała/ma któraś z was taką poduszkę? Bo zastanawiam się który kształt wybrać...

koshka mi małż na początku ciąży już zakupił w smyku, wtedy się nie przydała, ale teraz muszę mieć poduszkę między nogami, to taki rogal, po prostu możesz się nią jakby owinąć z jednej strony, uważam, ze warto, później możesz wykorzystać dla dziecia:tak:

Koshka smialo kupuj, potem tez niezastapiona przy karmieniu (o ile planujesz). Bralabym taka ktora nie jest zbyt ubita (zeby kuleczki w srodku mialy duzo miejsca) i nie halasuje

I ja się zdecydowałam i moja cebuszka do mnie już jedzie:-) jasieczek między nogami już nie wystarczy. Muszę mieć coś większego :-p

moja poducha :-D

10711624_10204445707324836_283018457_n.jpg

reklama
nie wiem na ile bedziecie zainteresowane chustowaniem ale w razie czego sluze rada ... piszcie na priv jak by co :)
tu propozycje zakupowe

nowe chusty w rewelacyjnych cenach polecam
tkana (od siebie polecam zakup od razu tkanej ... w razie chustowego niepowodzenia na uzywane chusty jest wiekszy popyt niz na nowe przede wszystkim dlatego ze zdecydowanie lepiej nosza dzieciaczki i mozna w nich nosic od urodzenia tak dlugo az mamie/tacie starczy sil :) )
MamaSprzeda.pl - Chusta tkana LennyLamb Pistacjowe Lato 4,6m
elastyczna
MamaSprzeda.pl - Chusta elastyczna Pentelka

Do góry