reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

reklama
W internecie jest pelno slicznych pokoikow. Ja tez bym sie chyba nie umiala zdecydowac. Ja mam problem ze stwierdzeniem ktora czapeczka bedzie lepsza a co dopiero takie wazne decyzje :)

A ja chyba z pokoikiem poczekam aż Alicja przyjdzie na świat, wizję mam, bo lubię pastele szczególnie u takich malutkich dzieciątek, nie lubię zbyt krzykliwych kolorów, ale nie wiem czy to dobrze, że tak późno, zdecydowanie zbyt wielu rzeczy nie wiem hahahaha:no:

Zor tragedia mowie Ci. Dla dziewczyn to jest tyle wzorow ze glowa mala, az oczoplasu mozna dostac. Hehe powiem Ci ze masz racje. Mam juz chlopaka i jakos nie ma az takiego wyboru slicznych rzeczy. No i jak przez prawie 5 lat musialam wybierac ciuchy dla synka sposrod tyle burych kolorow to teraz bede szalec z rozem :)

reklama
Do góry