reklama
monikamarcina
Fanka BB :)
Ja mam chuste tkana, kiedys nosilam troche, teraz mysle nad tym. Tylko czy bede pamietala jak wiazac?
Anikaaaa
A ja teraz myślę nad kolorem pokoiku dla małej i przyznam szczerze że brak mi jakiejkolwiek wizji;-)
monikamarcina
W internecie jest pelno slicznych pokoikow. Ja tez bym sie chyba nie umiala zdecydowac. Ja mam problem ze stwierdzeniem ktora czapeczka bedzie lepsza a co dopiero takie wazne decyzje
Kasia2015
A ja chyba z pokoikiem poczekam aż Alicja przyjdzie na świat, wizję mam, bo lubię pastele szczególnie u takich malutkich dzieciątek, nie lubię zbyt krzykliwych kolorów, ale nie wiem czy to dobrze, że tak późno, zdecydowanie zbyt wielu rzeczy nie wiem hahahaha
A ja teraz myślę nad kolorem pokoiku dla małej i przyznam szczerze że brak mi jakiejkolwiek wizji;-)
Mi ten temat spędza sen z powiek Oglądałam już milion aranżacji w necie, ale nic mnie do tej pory nie urzekło
LADYLI
a ja odwiedziłam dziś reserved bo jest fajna promocja -30% na rzeczy nie przecenione. wiec poszłam tam dziś i kupiłam 2 sweterki i dostałam rabatu na 2 prawie 50 zł wiec się opłaca, wiec jak któraś z was wybiera się do niedzieli do reserved wiec można sobie kupon ściągnąć,
https://apps.facebook.com/_reserved_kupon_/?utm_source=fb&utm_medium=wall
https://apps.facebook.com/_reserved_kupon_/?utm_source=fb&utm_medium=wall
monikamarcina
Zor tragedia mowie Ci. Dla dziewczyn to jest tyle wzorow ze glowa mala, az oczoplasu mozna dostac. Hehe powiem Ci ze masz racje. Mam juz chlopaka i jakos nie ma az takiego wyboru slicznych rzeczy. No i jak przez prawie 5 lat musialam wybierac ciuchy dla synka sposrod tyle burych kolorow to teraz bede szalec z rozem
reklama
monikamarcina
A jak jiz widze dla chlopaka ta sraczkowata zielen to mnie ponosi...