reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluchów :)

reklama
zobaczymy monia, my z małżem zero doświadczenia w zakupach wózków, przeszperaliśmy wszelkie rankingi, opinie rodziny, znajomych, a teraz kolej na nas, czy się sprawdzi, mnie się bardzo podobał ze względu na niejednorodną tkaninę, lekkość u mnie 3 piętro i składanie, które sama pojęłam w mig, resztę wybierał małż, wiem jedno, że trzeba pojechać, zobaczyć na własne oczy, pojeździć, poskładać, ja nawet maskitierę nałożyłam i folię przeciwdeszczową, a co tam, ale to już mam z głowy;-)

bazy do maxi cosi są też montowane na pasy nie tylko na isofix tylko trzeba odpowiedni model kupić:-D moją zdobycz można montować i na pas i na isofix... jednak dupka mi tej zimy nie zmarznie jak bedę małą pakować seseseeee:-)

Dorex, właśnie wiem o innych bazach. Mąż jeszcze sprawdzał czy uchwyty można domontować, bo jednak ISOFIX bezpieczniejszy, ale walczyć już nie będziemy. Prawdopodobnie kupimy tą bazę na pasy, żeby wygodnie wpinać fotelik i nie bawić się pasami za każdym razem. Fotelik będziemy mieli po rodzinie :-)

Katska a ja mam wlasnie ta krateczke bo szlafrok w szarym kolorze wiec spasowalo :-D

My bazy nie mamy bo w sumie mala bedzie jezdzic roznymi samochodami wiec wiecej zachodu z przepinaniem by bylo.

Ewka, ta krateczka to był mój pierwszy wybór, śliczna jest. Ale ostatnio w outlecie calzedonia kupiłam sobie szlafrok błękitno-biały z delikatnym, jakby żakardowym wzorem w kwiaty. Dlatego zrezygnowałam z kratki.

U nas tylko jeden samochód, bo jakoś do pracy udawało się nim wspólnie dojeżdżać. A, że dom wybudowaliśmy i nadal sporo do zrobienia (czytaj: kasy do wydania), to wymiana samochodu zawsze schodziła na dalszy plan. I nie mamy uchwytów.
Tą bazę łatwo się montuje, tylko w Waszym przypadku musielibyście pamiętać o jej przeniesieniu, albo w zaopatrzeniu w dwie, a to wydatek spory jednak.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry