iwilleatyou
Fanka BB :)
Kocham wszystko co ostre <3 mniamiJeśli lubicie papryczki piripiri to zapraszamy wyszła mega piekielne
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kocham wszystko co ostre <3 mniamiJeśli lubicie papryczki piripiri to zapraszamy wyszła mega piekielne
To ja wpadnę [emoji3]Jeśli lubicie papryczki piripiri to zapraszamy wyszła mega piekielne
ile dalas >? ciekawe czy jeszcze saWczoraj kupiłam z wyprzedaży w h&m jak za darmo, dla moich dziewczynek
Ja kupiłam w Szwecji w h&m,przecenione z 149 za każdy zestaw dałam 50 koron czyli jakieś 24zł akurat dwa ostatnie takie same,rozm.56 to wzięłamile dalas >? ciekawe czy jeszcze sa
Jak dla mnie to tylko drewniane. Turystyczne będzie u mojej mamy i później na wyjazdy pewnie.Hej Dziewczyny Nie wiem czy był tu wcześniej poruszany ten temat ale jest za dużo postów w tym temacie żeby wszystkie przejrzeć. Zaczynam się rozglądać za łóżeczkami i widzę, że są takie zwykłe drewniane i tzw. turystyczne. Zastanawiam się które są lepsze. Na jakie Wy się decydujecie? Może macie już z jakimiś doświadczenie?
no właśnie, zastanawiam się czy takie turystyczne łóżeczko sprawdzi się jako takie łóżeczko używane na co dzień <myśli> znalazłam pewien model, który mi się podoba tylko czy do codziennego użytku byłoby odpowiednie.Jak dla mnie to tylko drewniane. Turystyczne będzie u mojej mamy i później na wyjazdy pewnie.