Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To granatowe z czerwoną kokardką to rampersy, czy jak to się tam nazywa. Zabroniłam jej kupować różowe rzeczy i jak widać da się uszyć coś dla dziewczynki w innych kolorach[emoji1] A u nas w sklepach tylko różowy i jego odmany.Oska piękne te ubrania, a ta sukienka z kokardą po prostu bajka.
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
teraz widzę na kompie ze to rampers, na tel jak sukieneczka wyglądało I tak śliczny. Ta biała sukienka też jest piękna.To granatowe z czerwoną kokardką to rampersy, czy jak to się tam nazywa. Zabroniłam jej kupować różowe rzeczy i jak widać da się uszyć coś dla dziewczynki w innych kolorach[emoji1] A u nas w sklepach tylko różowy i jego odmany.
nie pokazane nie liczy sieMnie też trafiło to body w ananasy ^^ Słodkie ciuszki [emoji7]
Ale mi chodzi o to że do serca mi trafiło ^^nie pokazane nie liczy sie
Boże ja już tak nieprzytomna chodzę, że mam problemy z czytaniem[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]Ale mi chodzi o to że do serca mi trafiło ^^