reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy dla maluszka :)

To ja czekam na te jesienno zimowe wyprzedaże żeby kupić jakis fajny kombinezon, polarki, może jakieś malutkie rękawiczki [emoji7] No chyba że dostanę. Bo jest taka opcja. Mam dostać paczkę od znajomej Mamy. Ona ma wcześniaka z lutego. Także zimowe rzeczy już dla mnie powyciągała. Ja nie wiem czy bardziej cieszę się z przyjazdu rodziców czy z tych rzeczy co wiozą ^^ Wszystko takie malutkie. <3 Ach, umrę ze szczęścia chyba xD

reklama
Cudne te maleńkie ubranka :) !!
Pomyśleć ze ja w dalszym ciągu z ubranek prawie nic nie mam :D
Mam ten problem ze jak coś mi się spodoba to zwykle są ubranka z górnej półki :/

@reniuszek nie przejmuj się ja też jeszcze nic nie mam.
U mnie ten problem, że ubrania dla chłopców w ogóle do mnie nie przemawiają. Coś tam że smyka zamówiłam ale nie duzo. Nic mi się nie podoba.

m3sx3e3k25iia4nv.png

@Rossiczka ja się od razu w tych małych ubrankach zakochuję [emoji7]. I mimo wszystko jestem chyba większą fanką męskiej garderoby w wersji mini [emoji7]. Wczoraj weszłam do KappAhla i dobrze, że nie miałam że sobą karty bo bym chyba doszczętnie się spłukała. Ceny dość wygórowane, ale te ciuszki są wizualnie takie cudowne [emoji7][emoji7].

Nasza córka do tej pory nie ma jeszcze żadnej sukienki [emoji6] muszę to nadrobić [emoji16]. Ale mamy pierwsze rajstopki (rozmiar 56/62) i spódniczkę (rozmiar 74). W sumie 20 zł w Reserved [emoji6]
DSC_0224.JPG

DSC_0240.JPG

Załączniki

• DSC_0224.JPG
    DSC_0224.JPG
    32,1 KB · Wyświetleń: 459
  • DSC_0240.JPG
    DSC_0240.JPG
    33 KB · Wyświetleń: 473
@Rossiczka ja się od razu w tych małych ubrankach zakochuję [emoji7]. I mimo wszystko jestem chyba większą fanką męskiej garderoby w wersji mini [emoji7]. Wczoraj weszłam do KappAhla i dobrze, że nie miałam że sobą karty bo bym chyba doszczętnie się spłukała. Ceny dość wygórowane, ale te ciuszki są wizualnie takie cudowne [emoji7][emoji7].

Nasza córka do tej pory nie ma jeszcze żadnej sukienki [emoji6] muszę to nadrobić [emoji16]. Ale mamy pierwsze rajstopki (rozmiar 56/62) i spódniczkę (rozmiar 74). W sumie 20 zł w Reserved [emoji6]
Zobacz załącznik 816412
Zobacz załącznik 816413
ja mam jedna sukienke :) ja też kappahl i kolekcje newbie uwielbiam, też musze sie powstrzymywać przed zakupami. Bo jednak ceny takie mało przyjazne. Chociaż na szczescie czesto mam bon na -25 % więc da się przeżyć

ja mam jedna sukienke :) ja też kappahl i kolekcje newbie uwielbiam, też musze sie powstrzymywać przed zakupami. Bo jednak ceny takie mało przyjazne. Chociaż na szczescie czesto mam bon na -25 % więc da się przeżyć
Noo 40 zł za bodziaka czy rajstopki to dość wysoka cena [emoji6]. Muszę się do nich na newsletter zapisać i liczyć na jakieś zniżki [emoji16].
Mają takie spodenki z narysowanymi misiami na kolankach, z uszkami [emoji7] no cudo [emoji7] tak mi wpadły w oko, że aż mi się dziś śniły [emoji16]. Muszę się wybrać je kupić, bo potem nie będzie i będę żałować..

Noo 40 zł za bodziaka czy rajstopki to dość wysoka cena [emoji6]. Muszę się do nich na newsletter zapisać i liczyć na jakieś zniżki [emoji16].
Mają takie spodenki z narysowanymi misiami na kolankach, z uszkami [emoji7] no cudo [emoji7] tak mi wpadły w oko, że aż mi się dziś śniły [emoji16]. Muszę się wybrać je kupić, bo potem nie będzie i będę żałować..
sciagnij sobie aplikacje na telefon na pierwsze zakupy jest chyba minus 20% , dobrze sobie tez przy okazji ich karte wyrobic :D

reklama
Do góry