To ja czekam na te jesienno zimowe wyprzedaże żeby kupić jakis fajny kombinezon, polarki, może jakieś malutkie rękawiczki [emoji7] No chyba że dostanę. Bo jest taka opcja. Mam dostać paczkę od znajomej Mamy. Ona ma wcześniaka z lutego. Także zimowe rzeczy już dla mnie powyciągała. Ja nie wiem czy bardziej cieszę się z przyjazdu rodziców czy z tych rzeczy co wiozą ^^ Wszystko takie malutkie. <3 Ach, umrę ze szczęścia chyba xD
reklama
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
@reniuszek nie przejmuj się ja też jeszcze nic nie mam.
U mnie ten problem, że ubrania dla chłopców w ogóle do mnie nie przemawiają. Coś tam że smyka zamówiłam ale nie duzo. Nic mi się nie podoba.
U mnie ten problem, że ubrania dla chłopców w ogóle do mnie nie przemawiają. Coś tam że smyka zamówiłam ale nie duzo. Nic mi się nie podoba.
Karolcia90
Fanka BB :)
@Rossiczka ja się od razu w tych małych ubrankach zakochuję [emoji7]. I mimo wszystko jestem chyba większą fanką męskiej garderoby w wersji mini [emoji7]. Wczoraj weszłam do KappAhla i dobrze, że nie miałam że sobą karty bo bym chyba doszczętnie się spłukała. Ceny dość wygórowane, ale te ciuszki są wizualnie takie cudowne [emoji7][emoji7].
Nasza córka do tej pory nie ma jeszcze żadnej sukienki [emoji6] muszę to nadrobić [emoji16]. Ale mamy pierwsze rajstopki (rozmiar 56/62) i spódniczkę (rozmiar 74). W sumie 20 zł w Reserved [emoji6]
Nasza córka do tej pory nie ma jeszcze żadnej sukienki [emoji6] muszę to nadrobić [emoji16]. Ale mamy pierwsze rajstopki (rozmiar 56/62) i spódniczkę (rozmiar 74). W sumie 20 zł w Reserved [emoji6]
Załączniki
Rossiczka
Moderatorka
a patrzyłaś w tym sklepie Link do: TAO, baby and child clothes - find all children's fashion at Tape a l'Oeil | Tape à l’œil od 25 Euro przesyłka za free a maja wyprzedaże 60 % ja nie wytrzymałam i do mnie paczka jedzie dla Młodej i TobsonaCudne te maleńkie ubranka !!
Pomyśleć ze ja w dalszym ciągu z ubranek prawie nic nie mam
Mam ten problem ze jak coś mi się spodoba to zwykle są ubranka z górnej półki :/
Rossiczka
Moderatorka
ja mam jedna sukienke ja też kappahl i kolekcje newbie uwielbiam, też musze sie powstrzymywać przed zakupami. Bo jednak ceny takie mało przyjazne. Chociaż na szczescie czesto mam bon na -25 % więc da się przeżyć@Rossiczka ja się od razu w tych małych ubrankach zakochuję [emoji7]. I mimo wszystko jestem chyba większą fanką męskiej garderoby w wersji mini [emoji7]. Wczoraj weszłam do KappAhla i dobrze, że nie miałam że sobą karty bo bym chyba doszczętnie się spłukała. Ceny dość wygórowane, ale te ciuszki są wizualnie takie cudowne [emoji7][emoji7].
Zobacz załącznik 816412
Zobacz załącznik 816413
Karolcia90
Noo 40 zł za bodziaka czy rajstopki to dość wysoka cena [emoji6]. Muszę się do nich na newsletter zapisać i liczyć na jakieś zniżki [emoji16].ja mam jedna sukienke ja też kappahl i kolekcje newbie uwielbiam, też musze sie powstrzymywać przed zakupami. Bo jednak ceny takie mało przyjazne. Chociaż na szczescie czesto mam bon na -25 % więc da się przeżyć
Mają takie spodenki z narysowanymi misiami na kolankach, z uszkami [emoji7] no cudo [emoji7] tak mi wpadły w oko, że aż mi się dziś śniły [emoji16]. Muszę się wybrać je kupić, bo potem nie będzie i będę żałować..
Rossiczka
Moderatorka
sciagnij sobie aplikacje na telefon na pierwsze zakupy jest chyba minus 20% , dobrze sobie tez przy okazji ich karte wyrobicNoo 40 zł za bodziaka czy rajstopki to dość wysoka cena [emoji6]. Muszę się do nich na newsletter zapisać i liczyć na jakieś zniżki [emoji16].
Mają takie spodenki z narysowanymi misiami na kolankach, z uszkami [emoji7] no cudo [emoji7] tak mi wpadły w oko, że aż mi się dziś śniły [emoji16]. Muszę się wybrać je kupić, bo potem nie będzie i będę żałować..
reniuszek
Love in the knick of time
Dzięki kochana mam ten sklep stacjonarnie blisko siebie. Kurcze tylko bol że sama i tak tylko online kupięa patrzyłaś w tym sklepie Link do: TAO, baby and child clothes - find all children's fashion at Tape a l'Oeil | Tape à l’œil od 25 Euro przesyłka za free a maja wyprzedaże 60 % ja nie wytrzymałam i do mnie paczka jedzie dla Młodej i Tobsona
reklama
Karolcia90
Mocno mi się kojarzy, że gdzieś ich kartę mam, ale chyba zrezygnowałam z newslettera na maila [emoji6]. Muszę to w domu sprawdzić.sciagnij sobie aplikacje na telefon na pierwsze zakupy jest chyba minus 20% , dobrze sobie tez przy okazji ich karte wyrobic
A to spodenki (legginsy) co mnie urzekły [emoji7]