reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy dla maluszka :)

1501110404-aaaaaa.jpeg

Ja dzisiaj w Chełmie zrobiłam deal życia :D wszystkie te rzeczy plus jeszcze z 6 innych które się tu nie zmieściły kupiłam za 35 zł :) wszystkie w ogóle niezniszczone i na prawdę ładne! Znalazłam na olx.

yuudhqvkh0cpri5e.png
Wow, ale Ci się trafiło super :-)

Ja zaczęłam dzisiaj akcje pt polowanie na kombinezon :-)

reklama
Wow !! Ale super okazja. Ja przywiozlam walizke ubranek z polski teraz zostalo mi kupic tylko cieple sweterki i skarpeteczki i z ubran bede miec wszystko na poczatek. Ale reszta przede mna :) jestem na etapie szukania kocykow i wyposazenia wozka i łóżeczka

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Pokazuj :-)

@iwilleatyou to już garderobę małej damy przypomina co by nie mówić :D

Dziewczyny czy tylko ja tak mam , że jak widzę takie mikro ubranka to się cała rozpływam w ochach i achach. Szkoda, że mój T. nie chce ze mną zachwytów dzielić :(

Dziewczyny czy tylko ja tak mam , że jak widzę takie mikro ubranka to się cała rozpływam w ochach i achach. Szkoda, że mój T. nie chce ze mną zachwytów dzielić :(
Ja tak mam jak widzę ubranka dla malutkich dziewczynek. [emoji7]
Niestety te chłopięce w ogóle na mnie nie działają. [emoji52]

m3sx3e3k25iia4nv.png

Ja to muszę portfel do torebki przywiązywać jak widzę te małe ciuszki ;) Wtedy w Lidlu popłynęłam z nurtem. Hihihi ^^ Kocham małe pajacyki i skarperki <3

Ja tak mam jak widzę ubranka dla malutkich dziewczynek. [emoji7]
Niestety te chłopięce w ogóle na mnie nie działają. [emoji52]

m3sx3e3k25iia4nv.png
To na mnie działają wszystkie.
A co do dziewczyńskich i chłopięcych to mi chyba więcej się modeli chłopięcych podoba niż tych dla dziewczynek. Może to przez kolor różowy , falbanki i inne :D Róznorodności kolorów u dziewczynek mi brakuje. U chłopaków są wszystkie kolory tęczy kto co lubi

reklama
Ja to muszę portfel do torebki przywiązywać jak widzę te małe ciuszki ;) Wtedy w Lidlu popłynęłam z nurtem. Hihihi ^^ Kocham małe pajacyki i skarperki <3
ja sie nie załapałam, za późno poszłam. Tylko wielkie rozmiary zostały. Ja jeszcze kilka ubranek chce kupic i robie rpzerwę do października, gdzie będę musiała te wszystkie pościele, kocyki, rożki i inne. Troche musze do skrabonki odłożyć :D

Do góry