reklama
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Ja kupuje bo zakładam z krótkim pod śpiochy. Chyba tak to się nazywa. Nigdy nie wiem. Chodzi mi o to.
Pod to zakładam z krótkim.
No tak lepiej z krotkim podspod dziekuje☺Ja kupuje bo zakładam z krótkim pod śpiochy. Chyba tak to się nazywa. Nigdy nie wiem. Chodzi mi o to.
Rossiczka
Moderatorka
To jest pajac, śpiochy sa tak jakby na szelkach, czyli pajac bez rękawów :-)Ja kupuje bo zakładam z krótkim pod śpiochy. Chyba tak to się nazywa. Nigdy nie wiem. Chodzi mi o to.
blair_90
Zawsze mi się to myli[emoji23]To jest pajac, śpiochy sa tak jakby na szelkach, czyli pajac bez rękawów :-)
Rossiczka
Moderatorka
Mnie ostatnio przyjaciółka uświadomiła że pajac bez stopek to już nie jest pajac A kombinezon [emoji23] [emoji23] [emoji23]Zawsze mi się to myli[emoji23]
Ja też zrobiłam małe zakupy ,ale jak zaczęłyście narzekać na róż to złapałam się ,że u mnie wszystko ,a taki dodatek Wyjątkiem jest ten bodziak.Wszystko mam w rozmiarze 74 już na lato
Załączniki
reklama
blair_90
Za 7 częściowy komplet dałam 85zl.
I był taki śliczny kombinezon w liski ale miał urwaną jedna rękawiczkę. Szkoda Bo bym to wziela. W sumie może jutro po niego podjadę bo bardzo mi się podobał i kosztował 79zl więc okazja.