reklama
Rossiczka
Moderatorka
Ale extra, ja 5 lat starsza, ale za moich czasów chyba takich cudów nie było :-(Patrzcie co znalazłam wczoraj. Moja mata. Ma 26 lat <3 Szeleści, piszczy i w ogóle Już jest czyściutka i pachnąca ^^
Moje cuda to w Niemczech rodzice kupowali. Wtedy też mało co było w Polsce. Mieszkaliśmy 5 min od granicy Mam jeszcze dwa pluszaki z tamtych czasów ^^ Też sobie schną.Ale extra, ja 5 lat starsza, ale za moich czasów chyba takich cudów nie było :-(
Rossiczka
Moderatorka
Ano tak pisałaś o Zgorzelcu ;-)Moje cuda to w Niemczech rodzice kupowali. Wtedy też mało co było w Polsce. Mieszkaliśmy 5 min od granicy Mam jeszcze dwa pluszaki z tamtych czasów ^^ Też sobie schną.
reniuszek
Love in the knick of time
Rossiczka
Moderatorka
Kochana, ale to jest piękne [emoji7]Znalazłam w końcu to !! będzie jak znalazł do koszyka
Zobacz załącznik 816252 Zobacz załącznik 816253
reklama
iwilleatyou
Fanka BB :)
Wow !! Ale super okazja. Ja przywiozlam walizke ubranek z polski teraz zostalo mi kupic tylko cieple sweterki i skarpeteczki i z ubran bede miec wszystko na poczatek. Ale reszta przede mna jestem na etapie szukania kocykow i wyposazenia wozka i łóżeczka
Ja dzisiaj w Chełmie zrobiłam deal życia wszystkie te rzeczy plus jeszcze z 6 innych które się tu nie zmieściły kupiłam za 35 zł wszystkie w ogóle niezniszczone i na prawdę ładne! Znalazłam na olx.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom