reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy dla maluszka :)

1500112658-aaaaaa.jpeg

Oczywiście na zakupach nie obeszło się od kupienia czegoś córeczce ;)

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, jakbym zniknela na kilka dni (albo dluzej) to maz stwierdzil ze zwariowalam i gdzies mnie iddal do zakladu :)

Przedstawiam moja kolekcje ubranek, ktore juz do mnie doszy i mam je w domu. U rodzicow tez mam jeszcze troche. To sa rozne rozmiary, do ok roku (chociaż jeden zestaw jest wiekszy, ale taki sliczny jest...)
1500115852-aaaaaa.jpeg
1500115859-aaaaaa.jpeg
1500115864-aaaaaa.jpeg
1500115871-aaaaaa.jpeg
1500115879-aaaaaa.jpeg
1500115884-aaaaaa.jpeg
1500115891-aaaaaa.jpeg
1500115898-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Reniuszku, chyba ty pokazywalas taki sliczny kombonezon z uszkami z h&m... no bo ja taki sam.kupilam, ale jeszcze idzie... mam nadzieje, ze nie jestes zła :)

Dziewczyny, jakbym zniknela na kilka dni (albo dluzej) to maz stwierdzil ze zwariowalam i gdzies mnie iddal do zakladu :)

Przedstawiam moja kolekcje ubranek, ktore juz do mnie doszy i mam je w domu. U rodzicow tez mam jeszcze troche. To sa rozne rozmiary, do ok roku (chociaż jeden zestaw jest wiekszy, ale taki sliczny jest...)
1500115852-aaaaaa.jpeg
1500115859-aaaaaa.jpeg
1500115864-aaaaaa.jpeg
1500115871-aaaaaa.jpeg
1500115879-aaaaaa.jpeg
1500115884-aaaaaa.jpeg
1500115891-aaaaaa.jpeg
1500115898-aaaaaa.jpeg

Ciebie do zakładu mój mi mówi ze odetnie mi dostęp do karty i gotówki haha

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

Mój to na szczęście dzielnie znosi, chociaż duże wydatki dopiero nadchodzą ;-)

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jeszcze nic nie kupuję :D coś tam przeglądałam, ale też mi się nie chce kompletować. Pewnie bliżej terminu siąde i hurtem zamówie przez internet :D ale też tak nie mam parcia, bo nawet jak urodzę wcześniej to przecież wszystko jest teraz dostępne w sklepach, to się kupi :)

yuudhqvkh0cpri5e.png

Ja jeszcze nic nie kupuję :D coś tam przeglądałam, ale też mi się nie chce kompletować. Pewnie bliżej terminu siąde i hurtem zamówie przez internet :D ale też tak nie mam parcia, bo nawet jak urodzę wcześniej to przecież wszystko jest teraz dostępne w sklepach, to się kupi :)

yuudhqvkh0cpri5e.png
Tak samo miałam w pierwszej ciąży, teraz też dużo nie mam kupionego. Kilka ubranek raptem.

Dzisiaj w lidlu chciałam pieluchy kupić to mi wybił ten pomysł kupna pieluch w lipcu na grudzień.

Mój T. Zawsze się śmieje, że jeden dzień i kurier przyniesie.

Tak samo miałam w pierwszej ciąży, teraz też dużo nie mam kupionego. Kilka ubranek raptem.

Dzisiaj w lidlu chciałam pieluchy kupić to mi wybił ten pomysł kupna pieluch w lipcu na grudzień.

Mój T. Zawsze się śmieje, że jeden dzień i kurier przyniesie.
Jeśli chodzi o pieluchy to jestem podobnego zdania. Jak dla mnie stanowczo za wcześnie [emoji16]

m3sx3e3k25iia4nv.png

Ja kupilam dzis te pieluchy ze względu na promocję. Pampers tylko na początek, potem Dada. Oryginalny pampers trochę nie na moją kieszeń. A jeszcze przy podwójnym zapotrzebowaniu...

reklama
Ja kupilam dzis te pieluchy ze względu na promocję. Pampers tylko na początek, potem Dada. Oryginalny pampers trochę nie na moją kieszeń. A jeszcze przy podwójnym zapotrzebowaniu...
Pamiętam, że na pampersy są często promocje. W takich pudełkach często w Tesco czy Auchan kupowałam dla córki :) Mi dady jakoś nie pasują.

m3sx3e3k25iia4nv.png

Do góry